Sport

Sâmbătă, de la ora 17.00, cele 4 echipe din județul Brăila vor începe aventura în Liga a 3-a, sezonul 2020-2021

Sâmbătă, de la ora 17.00, cele 4 echipe din județul Brăila vor începe aventura în Liga a 3-a, sezonul 2020-2021

Sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 17.00, sunt programate cele cinci meciuri ale etapei I din seria a II-a a Ligii a 3-a la fotbal, serie din care fac parte 4 echipe din județul Brăila. În prima etapă Sportul Chiscani și Viitorul Ianca vor juca pe teren propriu, iar Dacia Unirea Brăila și CS Făurei au meciuri în deplasare.

Dacia Unirea Brăila a jucat miercuri primul meci oficial, în Cupa României, unde a obținut o victorie cu 4-0 în fața tulcenilor de la Flacăra Mihail Kogălniceanu. Sâmbătă după amiază, echipa pregătită de Florentin Petre va juca în deplasare, la nou promovata Avântul Valea Mărului. Meciul va fi arbitrat de Bogdan Jijie din Botoșani, ajutat la cele două linii de Alexandru Blănariu și Andrei Pișta, ambii din Fălticeni.

Lotul de jucători al echipei pregătite de Florentin Petre și Marian Samuilă este format din următorii jucători: Amin Mihai, Roberto Chirilă, Octavian Stanciu -portari; Răzvan Păvălache, Arnaud Ziepop, Cosmin Novac, Valentin Robu, Marius Cocîrlă, Andrei Apostolache, Cosmin Zamfir, Robert Vîlceanu, Alexandru Duțu, Marius Moroianu, Andrei Bădilaș, Andrei Paliu, Ștefan Sava, Gabby Batchabi, Cristian Poștoarcă, Florin Lungu, Patrick Petre, Narcis Ioniță, Ovye Shedrack.

Viitorul Ianca, echipa care a avut un sezon bun la revenirea în Liga a 3-a, își propune o clasare pe podium în acest sezon, iar drumul spre obiectiv începe cu un meci pe stadionul Ştefan Vrăbioru în compania echipei CSM Bacău. Partida va fi condusă la centru de Gabriel Mihuleac, ajutat la cele două linii de Iulian Contofan, ambii din Iași, și Nicoeta Grigoriu din Botoșani.

Viitorul Ianca are la dispoziție un lot de 25 de jucători, pe care antrenorul Laurențiu Ivan îi poate folosi în acest campionat. Cei 25 de jucători sunt: Cristi Mitrea, Mădălin Stroe, Alexandru Dinu – portari; Leonard Coteț, Alexandru Colniceanu, Adrian Postolea, Gabriel Preda, Cătălin Stănciulescu, Cosmin Neoară, Bogdan Dumitru, Alexandru Cireașă, Victor Olenic, Emmanuel Ndigwe, Marius Dima, Paul Ioan, Ștefan Cazacu, Cristi Irimia, Alin Ion, George Puia, Leonard Iorga, Rareș Cristea, Dragoș Mucuță, Marius Coman, Alin Radu, Alexandru Buzatu.

Nou promovata Sportul Chiscani va juca, de asemenea, pe teren propriu cu Sporting Lieşti. La revenirea în Liga a 3-a, echipa pregătită de George Pascu vrea să înceapă cu o victorie în fața unei echipe cu care s-a mai întâlnit în ultimele sezoane. Meciul de la Chiscani va fi condus la centru de Haivas Viorel Mihai. ajutat la cele două linii de Popovici Valentin, ambii din Botoșani, și Păduraru Sebastian din Gura Humorului.

Lotul echipei Sportul Chiscani pentru sezonul competiţional  2020-2021 este format din următorii jucători: Ionuţ Tunea, Cătălin Constandache, Andrei Ghiţun – portari, Costin Dobrin, Valentin Ioniţă, Gabriel Ion, Andrei Dobre, Sorin Sima, Valentin Baciu, Mădălin Pascu, Neluţu Zăgan, Ionuţ Huţu, Georgian Chihaia, Iulian Giol, Manuel Pîrliţeanu, Valentin Stroe, Liviu Chiriac, Sebi Moroşanu, Cristian Pascu, Marian Iordache, Cristian Ciocan, Valentin Vartolomei, Andrei Crăciun, Marian Bolozan, Sergiu Simion.

CS Făurei va juca în deplasare în prima etapă a seriei a II-a din Liga a 3-a, urmând să întâlnească principala favorită la câștigarea seriei, având în vedere bugetul pe care îl au la dispoziție cei de la CSM Focșani. Meciul de pe stadionul Milcovul din Focșani va fi arbitrat la centru de Turcanu Dragoș din Piatra Neamț, ajutat la linii de Hazi Vlăduț din Volovăţ și Pușcașu Ana din Iaşi.

În cel de-al cincilea meci al etapei, CSM Râmnicu Sărat va primi vizita celor de la Suporter Club Oţelul Galaţi.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •