ProBr

Rezultatele înregistrate în penultima etapa din play-off în Liga a 4-a

Rezultatele înregistrate în penultima etapa din play-off în Liga a 4-a

Liga a 4-a se apropie de final, iar sâmbătă s-au jucat meciurile din etapa a 9-a a turneului play-off. Viitorul Ianca a câștigat ultimul meci pe teren propriu cu Voința Șuțești, după ce în turul din play-off cei de la Șuțești au obținut singura lor victorie chiar în fața liderului, producând una dintre surprizele campionatului.

După victoria din finala Cupei României în fața celor de la AFC Urleasca, Viitorul Ianca a câștigat cu 5-4 (3-1) meciul cu Viitorul Șuțești. Finalul a fost unul palpitant, gazdele marcând golul victoriei în minutul 87 după ce echipa oaspete a rămas în 10 jucători prin eliminarea portarului Ionel Sîrbu. Viitorul Ianca a condus în prima repriză cu 3-0 după golurile marcate de Marius Dima în minutul 4, Ionuț Matei în minutul 15 și Cristian Pisică în minutul 31. Ioan Șerbănescu a redus din handicap în minutul 34 și la pauză scorul a fost 3-1 pentru Ianca.

În primul sfert de oră din repriza a doua Viitorul Șuțești a egalat prin golurile marcate de Marius Vizireanu în minutul 52 și Adrian Crangă în minutul 60. În minutul 77 Marius Dima a readus echipa din Ianca în avantaj, dar în minutul 82 Șerbănescu a realizat dubla și a egalat la 4. În minutul 86 portarul celor de la Șuțești a primit direct cartonaș roșu pentru comportament violent, iar în minutul 87 Marius Dima a marcat golul victoriei celor de la Viitorul Ianca.

Cele două echipe care au evoluat la fluierul arbitrului Tudorel Pîrlog au fost:

Viitorul Ianca: D. Jalbă – F. Bardaș, V. Ioniță, C. Stănciulescu, Al. Cireașă – Cr. Pisică (min. 46 C. Necoară), E. Ndigwe (min. 60 V. Stroe, min. 72 D. Niculai), M. Dima, V. Olenic (min. 46 G. Vrânceanu) – A. Crăciun, I. Matei

Viitorul Șuțești: Sîrbu – Custură, Tureac (min. 46 I. Ene), Vizireanu (min. 53 C. Coteț), Călin (min. 53 Fl. Nicolae), I. Huțu, Crangă, Șerban (min. 46 Măgăriță), Grozea, Șerbănescu, Enache.

În celălalt meci al etapei AFC Urleasca, finalista Cupei României, a pierdut meciul considerat pe teren propriu, dar jucat la Cazasu, cu Voința Vișani. Echipa din Vișani a câștigat cu 4-1 (1-0), deși din minutul 65 a jucat cu un om mai puțin, prin eliminarea lui Iulian Dobrică.

Pentru Voința Vișani au marcat: Iulian Dobrică (20), Cristian Mușat (50) și Aurel Nazâru (80, 89). Golul echipei din Urleasca a fost marcat de Teodor Lupașcu (78).

În ultima etapă din play-off se vor juca meciurile:

Victoria Traian – Viitorul Ianca, sâmbătă, 8 iunie, de la ora 11.00, pe stadionul din comuna Tudor Vladimirescu

Viitorul Șuțești – AFC Urleasca, sâmbătă, 8 iunie, de la ora 11.00, pe stadionul din Șuțești

Cu o etapă înaintea finalului de campionat Viitorul Ianca este lider cu 38 de puncte, urmată de Victoria Traian cu 32 de puncte, Voința Vișani 24 de puncte, AFC Urleasca cu 22 de puncte și Viitorul Șuțești cu 17 puncte.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •