ProBr

Rezultatele inregistrate in etapa a II-a din liga a 4-a

Rezultatele inregistrate in etapa a II-a din liga a 4-a
Rezultatele inregistrate in etapa a II-a din liga a 4-a
Rezultatele inregistrate in etapa a II-a din liga a 4-a

Sâmbătă și duminică s-au desfășurat cele 5 meciuri ale etapei a doua a Ligii a 4-a la fotbal, competiție organizată de AJF Brăila. A fost o etapă cu multe goluri, media fiind de aproape 6 goluri pe meci. Gazdele s-au impus în doar două partide, iar oaspeții le-au câștigat pe celelalte trei. Echipele gazdă au marcat 14 goluri din totalul de 29, iar golgeterul etapei a fost Stelică Nicoliță, care a marcat trei goluri pentru CS Făurei în deplasarea de la Cazasu.

Rezultatele complete înregistrate în etapa a II-a au fost:

Viitorul Însurăței – Dunărea Tichilești 4-1 (3-1). Moldoveanu a deschis scorul în minutul 15, oaspeții reușind să restabilească egalitatea în minutul 24 prin golul marcat de Tudor. Doar două minute a rezistat rezultatul de egalitate pentru că Moldoveanu și-a readus echipa în avantaj în minutul 26, iar în minutul 30 Coman a mărit diferența la 3-1. Rezultatul final al meciului a fost stabilit tot de Coman, în minutul 61. La juniori A1 Dunărea Tichilești a câștigat cu 3-2.

Victoria Cazasu – CS Făurei 1-6 (0-2). Echipa manageriată de Bănel Nicoliță a dominat meciul de la Cazasu, profitând și de câteva absențe în echipa gazdelor. Vlad Omer a deschis scorul în minutul 18, iar în minutul 25 Chirică a majorat diferența. Imediat după pauză, în minutul 48, Stelică Nicoliță a marcat pentru 3-0. În minutul 51 Pavelescu a marcat pentru echipa din Cazasu. În ultimul sfert de oră, după ce Al. Cotigă de la gazde a fost eliminat, echipa din Făurei a mai înscris de trei ori, prin Vlad Omer în minutul 75 și Stelică Nicoliță în minutele 86 și 88, stabilind rezultatul final al meciului. Și în meciul echipelor de juniori oaspeții s-au impus tot cu 6-1.

Voința Șuțești – Dacia Unirea 2 Brăila 5-0 (3-0). Au marcat: Manea (min. 5), M. Samuilă (min. 18 autogol), Călin (min. 35), V. Bosoi (min. 49) și Cârlan (min. 72). La juniori A1 Voința Șuțești a câștigat cu 7-3.

Pandurii Tudor Vladimirescu – Gloria Movila Miresii 1-5 (0-2). Pentru oaspeți au marcat: Dumitrana (min. 5, 6), Spiță (min. 51), Ciupercă (min. 60) și Munteanu (min. 90). Golul gazdelor a fost marcat de Grama în minutul 80. Gazdele au jucat cu un om mai puțin, Baicu fiind eliminat chiar în debutul partidei. La juniori oaspeții au câștigat cu 4-2.

Viitorul Ianca – Victoria Traian 3-4 (3-2). La Ianca a fost un meci cu răsturnări de scor, dar și unul al orgoliilor, după ce Viorel Ciucașu a fost dat afară de la echipa din Ianca, alegând să plece la Traian. Postolea a deschis rapid scorul pentru oaspeți, în minutul 4. Gazdele au revenit rapid prin trei goluri marcate de Cazan în minutele 18 și 25 și Bratosin în minutul 28. Până la pauză Purcăreață a redus din handicap în minutul 41. În a doua jumătate a primei reprize, în doar două minute, Victoria Traian a trecut în avantaj și și-au adjudecat cele trei puncte prin reușitele lui postolea (min. 70) și Ciocan (min. 72). La juniori Ianca s-a impus cu 3-1.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •