ProBr Sport

Rezultatele etapei a III-a din Liga a 4-a

Rezultatele etapei a III-a din Liga a 4-a
CS Faurei s-a impiedicat pe teren propriu in fata Vointei Sutesti
Rezultatele etapei a III-a din Liga a 4-a

Etapa a 3-a din Liga a 4-a a fotbalului brăilean a adus primele surprize. Principala pretendentă la câștigarea campionatului în sezonul 2016-2017, CS Făurei, s-a împiedicat pe teren propriu în meciul cu Voința Șuțești, reușind doar un rezultat de egalitate după ce au fost conduși aproape 45 de minute din meci. Viitorul Ianca, care a avut un start de sezon foarte slab, a reușit să câștige în deplasare la Gloria Movila Miresii, echipă care în primele două etape obținuse tot atâtea victorii. Nou promovata în Liga a 4-a, Dunărea Tichilești, a obținut o victorie pe teren propriu în meciul cu Victoria Cazasu, una dintre echipele bune ale Ligii a 4-a.

În cele cinci meciuri ale etapei desfășurate sâmbăta și duminica trecută, gazdele s-au impus în trei partide, iar oaspeții într-un meci, a cincea partidă terminându-se nedecis. Echipele gazdă au marcat 12 goluri, iar oaspeții au înscris doar de cinci ori. Singurul jucător care a reușit să înscrie mai mult de un gol în această etapă a fost Ionuț Micu, de la Dunărea Tichilești, autor a unei ”duble”.

Rezultatele înregistrate în etapa a III-a din Liga a 4-a la fotbal:

Dunărea Tichilești – Victoria Cazasu 5-2 (2-2). Au marcat: Novac 97), Ionel Gheorghe (33), Ionuț Micu (49, 72) și Țîrdea (52), respectiv Bratosin (3) și M. Bolozan (9). La juniori echipa din Tichilești a câștigat cu 7-0.

CS Făurei – Voința Șuțești 1-1 (0-1). Echipa manageriată de Bănel Nicoliță a abordat cu prea multă lejeritate confruntarea cu echipa de la Șuțești și asta i-a costat. Oaspeții au deschis scorul în minutul 8 prin Silviu Neacșu, apoi echipa din Făurei a alergat să egaleze, dar Stelică Nicoliță a ratat din situații clare de gol. Gazdele au reușit să egaleze abia în repriza a doua, când Saron Chirică a marcat pentru 1-1. Extrem de supărați pentru că nu reușeau să înscrie golul victoriei gazdele au răbufnit și nervos, terminând meciul în 10, Costin Grozea primind două cartonașe galbene în interval de trei minute și a fost eliminat în minutul 90+3. La juniori A1 CS Făurei a câștigat cu 3-1.

Dacia Unirea 2 Brăila – Pandurii Tudor Vladimirescu 4-1 (0-0). Au marcat: Dragoș Mucuță (48), Mădălin Calu (54), Boga (61) și Gomolea (70), respectiv Al. Fătu (80). La juniori, Dacia Unirea 2 Brăila s-a impus cu 8-0.

Gloria Movila Miresii – Viitorul Ianca 0-1 (0-1). Unicul gol al meciului a fost marcat de Marius Ghiviciu în minutul 18. La juniori A1 echipa din Ianca a câștigat cu 3-2.

Victoria Traian – Voința Vișani 2-0 (2-0). Au marcat: Andrei Crăciun (33) și Marius Pîrlițeanu (39). La juniori gazdele au câștigat cu 5-0.

Viitorul Însurăței a stat în această etapă.

După trei etape pe primul loc se află Victoria Traian, singura echipă cu maxim de puncte. CS Făurei a rămas pe locul 2, cu 7 puncte. Pe ultimul loc, fără nici un punct după trei etape, se află Pandurii Tudor Vladimirescu.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •