Silviu Mares 20 decembrie 2012
Rezultate deosebite si in acest an, obtinute de catre politistii sportivi braileni

Rezultate deosebite si in acest an, obtinute de catre politistii sportivi braileniPe tot parcursul anului 2012, toti politistii braileni, care au participat la campionatele nationale si internationale, organizate de Ministerul Administratiei si Internelor (M.A.I.), au ocupat locuri onorabile in competitie cu alte zeci de participanti din tara si chiar din strainatate.

Cea mai importanta reusita a politistilor braileni a fost la Campionatul Mondial de Inot al Politistilor, care s-a desfasurat in Kuwait, cei care au participat si au ocupat locuri bune fiind subinspectorii de politie Laurentiu Prioteasa (locul V, la proba pe echipe) si Angelo Belciugan (locul V la proba 50 metri spate, tot locul V, la proba 4×100 metri mixt si locul VI, la 4×100 metri liber).

Cei doi politisti braileni au participat si la Campionatul National de Inot al M.A.I., care a fost organizat in Municipiul Oradea, si au castigat medalii de aur la probele de 50 metri liber si, respectiv, 100 metri liber, la categoria pana in 35 de ani, si medalii de argint, impreuna cu agent sef adjunct Victor Vizireanu, la proba 4×50 metri liber (stafeta), cu echipa a II-a a Inspectoratului General al Politiei Romane. Acesta din urma a obtinut medalie de argint si la proba individuala de 50 metri liber, peste 35 de ani.

Tot la acest campionat, locul II  la proba 50 de metri liber feminin, cu varsta peste 35 de ani, a fost obtinut de referent Emanuela Vasile.

Pe locul I al podiumului, dar la Campionatul National de Judo, care a avut loc in Municipiul Ploiesti, a urcat agent principal Alisa Ivanov, care a participat la categoria 60 kg.

La acest campionat, medalii de argint au fost obtinute de agent principal Corina Pascal, la categoria peste 60 kg, si agent sef adjunct Alin Olicenco, la categoria 81 kg, peste 35 de ani, si medalii de bronz de agent sef principal Jan Costea, la categoria peste 100 kg, si agent sef Emanuel Ion, la categoria 73 kg.

Comanda inspectoratului i-a felicitat pe toti acestia si le-a multumit pentru munca depusa si prestatiile deosebite avute la aceste campionate, care au adus un plus de imagine atat Inspectoratului de Politie Judetean Braila, cat si Inspectoratului General al Politiei Romane si Ministerului Administratiei si Internelor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.