Sport

Remiză obținută în inferioritate numerică de Viitorul Ianca în partida cu liderul seriei

Remiză obținută în inferioritate numerică de Viitorul Ianca în partida cu liderul seriei

Viitorul Ianca a remizat sâmbătă pe teren propriu în meciul cu liderul seriei a II-a, CSM Rm. Sărat. Echipa pregătită de Laurențiu Ivan a jucat ultimele 15 minute în 10 oameni, după eliminarea lui Cosmin Necoară, dar chiar cu un om mai puțin au reușit să egaleze și puteau să câștige în minutele de prelungiri.

Prima repriză a fost una echilibrată, dar cu ocazii mai mari de partea oaspeților. În minutul 14 Roman a executat o lovitură de la colțul terenului, iar Grăjdan a reluat cu capul de la prima bară, însă mingea a căzut pe transversală. În minutul 13 Roman a trimis o pasă în adâncime pentru Constantinescu, iar acesta a șutat de lângă Preda, în bara din dreapta portarului Dinu.

În minutul 25 Viitorul Ianca a beneficiat de o lovitură liberă de la circa 22 de metri. Cristi Irimia a executat peste zid, dar pe direcția portarului Toader, care a reținut fără probleme.

În minutul 31 Roman a centrat în fața porții, dar Chivu a respins în corner din fața lui D. Ioniță. Lovitura de colț a rămas însă fără rezultat, centrarea lui Roman fiind respinsă de portarul Dinu. Un minut mai târziu A. Cîmpeanu a șutat de la 18 metri iar mingea a lovit bara din stânga portarului celor de la Viitorul Ianca.

În minutul 40 Alin Radu a executat o lovitură liberă de la peste 25 de metri, a trimis peste zid, dar prea slab pentru a-l învinge pe Toader. Astfel, după 45 de minute cele două echipe ai plecat la vestiare fără gol marcat.

În repriza a doua prima ocazie de gol a aparținut gazdelor, în minutul 52. Chivu a pătruns în careul oaspeților și a centrat la 8 metri pentru Mucuță, însă un fundaș al oaspeților a intervenit și a trimis cu capul în corner. Trei minute mai târziu Cosmin Chivu a șutat din interiorul careului, după ce a driblat doi adversari, dar portarul oaspeților a reținut.

În minutul 61 Buzatu l-a faultat în lateral dreapta pe Baboi. Lovitura liberă a fost executată direct pe poartă de Ionuț Roman, cu efect, și portarul Dinu a rămas spectator, 0-1.

Din minutul 76 Viitorul Ianca a rămas în 10 oameni pe teren, Cosmin Necoară primind al doilea cartonaș galben pentru un fault la 22 de metri asupra lui Florin Cazan, scăpat singur spre poarta lui Dinu. Lovitura libere executată de Roman a trecut însă mult peste poartă.

În minutul 80, Georgel Pungă a trimis o pasă de 40 de metri pentru Marius Dima, acesta a intrat în careu și a șutat printre picioarele lui Grăjdan în dreapta portarului Toader, restabilind egalitatea. În minutul 90+3 Mucuță a fost faultat la 18 metri de poarta oaspeților. Pungă i-a mișcat ușor mingea lui Dima, dar șutul acestuia a trecut peste poartă, irosind astfel o bună oportunitate a celor de la Ianca de a câștiga în fața liderului la zi al seriei a II-a din Liga a 3-a.

Viitorul Ianca: V. Dinu – Postolea, Preda, Stănciulescu, Necoară – Al. Buzatu (min. 84 Al. Colniceanu), Cr. Irimia (min. 56 P. Ioan), Ndigwe (min. 63 G. Pungă), A. Radu (min. 63 M. Dima) – C. Chivu (min. 84 R. Cristea), D. Mucuță. Antrenor: Laurențiu Ivan

În etapa a VI-a, Viitorul Ianca va juca în deplasare, pe terenul ultimei clasate, Avântul Valea Mărului, singura echipă fără nici un punct după 5 etape.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •