Respectând regulile de distanțare socială, conform H.G. nr. 476/2020, Laurențiu și Costel vă așteaptă duminică, 25 aprilie 2021, în Parcul Monument (aleea principală), între orele 13:00 – 16:00 să fiți alături de Evelyna. Împreună vom alerga, fiecare în ritmul lui, nu este o competiție sportivă.

Sportul este o activitate care poate influența stilul de viată, sănătatea sau personalitatea unui om. Iar la sfârșit puteți dona în urna special amenajată la fața locului și veți fi răsplătiți cu o diplomă de participare și o medalie pentru cei mici. Puțin câte puțin se face mult și orice ajutor financiar contează. Oferă o șansă la o viață sănătoasă! De la mic la mare, dragi prieteni, alergători de performanță, amatori, iubitoare mămici, iubitori tătici, scumpi bunici, voi puternici elevi și studenți, stimate doamne, domnișoare și stimați domni, sunteți așteptați în Parcul Monument, să fiți alături de Evelyna!

”Bună ziua oameni frumoși, mă numesc Dibu Mariana Roxana, am 25 de ani, sunt mamă singură a unei fetițe de 2 ani și 2 luni pe nume Anais Evelyna, din păcate fetița mea a fost diagnosticată cu Artrogripoza multiplă congenitală, sindrom HIPERTON și întârziere de dezvoltare globală! În urma investigațiilor pe care le-am făcut în acești 2 ani, am reușit să luăm legătura cu medici specialiști din America în acest diagnostic. În sfârșit am simțit cum Dumnezeu îmi da o a doua șansă, acea șansă pe care nimeni nu ne-a dat-o până acum, dar aceasta șansă constă în 3 intervenții chirurgicale: șolduri, genunchi, piciorușe. Singura șansă ca fetița mea să meargă în picioare, să alerge, să se joace, însă aceasta șansă din păcate costă extrem de mult. Suma pentru cele 3 intervenții este de: 90.000 USD, plus alte costuri la care se adaugă și cele de cazare. Operația fetiței va fi făcută în Polonia fiindcă costă mai puțin, în America costurile operației ar fi ajuns la 300.000 USD. Eu, ca mamă singură, din păcate nu aș avea de unde sa iau toată această sumă colosală. Vă rog din suflet să mă ajutați, să îi redăm micuței Anais copilăria rapită, de acest crunt diagnostic.” spune mama micuței Anais Evelyna.

Organizatori: Costel Mazâlu – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului BRĂILA și Laurențiu Cobzaru – MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „SMÂRDAN”, Poliția Militară (Galați),

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •