Politica

Răzmeriță și Petrea susțin că USR îi păcălește pe membrii PLUS și îi invită pe aceștia în Partidul Pro România

Răzmeriță și Petrea susțin că USR îi păcălește pe membrii PLUS și îi invită pe aceștia în Partidul Pro România

Coordonatorul județean al Pro România filiala Brăila, Cosmin Răzmeriță susține că are informații că USR Brăila negociază liste de candidați cu PLUS Brăila la o paritate de 3 la 1. De asemenea, acesta susține că Alianța USR-PLUS și-ar dori o candidatură comună cu PNL la alegerile locale, unde paritatea să fie de 2 la 1.

Cosmin Răzmeriță le atrage atenția membrilor PLUS să-și ia adio de la locuri eligibile pe listele pentru consiliile locale, pentru că în această situație primul candidat PLUS pe o astfeld e listă comună se va regăsi pe pe poziția 12, adică un loc neeligibil.

Să nu mai spun că în localitățile din județ, candidații USR-PLUS vor avea maxim, spun asta cu indulgență, 1 consilier. Este doar matematică simplă pe care orice membru PLUS Brăila ar putea să o facă. Bineînțeles, oricând, vă stau la dispoziție cu orice informații doriți, altele decât minciunile cu care vă intoxică liderul dumneavoastră” spune Răzmeriță.

Liderul Pro România susține că, în Brăila, USR și PLUS a intrat într-o campanie nebună de ”curtare” a primarilor și viceprimarilor PSD și PNL.

Păi bine domnilor, nu erați voi cei care țipau în gura mare că nu primiți în ”secta haștagistă” membri ai partidelor care au fost la guvernare?
Partidul curat al domnului Barna este cât se poate de terfelit la acest moment, în municipiul si județul Brăila, iar aceia dintre dumneavoastră, care ați crezut și credeți în principiile USR, sunteți pur și simplu fraieriți de conducerea USR Brăila. Liderul vostru suprem, care nu vă permite niciun fel de prietenie cu colegii de alianță de la PLUS, va avea grijă să nu vă regăsiți pe nicio listă de candidați, indiferent cât de militanți sunt unii dintre dumneavoastră în a apăra niște principii pe care nimeni din conducerea USR nu le respectă! În continuare, dacă aveți nelămuriri despre matematica simplă care arată exact cum NU veți ajunge pe listele de consilieri, la Brăila, vă aștept cu mare drag, să vă explic de ce conducerea USR Braila își bate joc, cu bună știință de dumneavoastră!
” mai spune Răzmeriță.

La rândul său, fostul deputat Dorin Silviu Petrea, care a preluat coordonarea organizației municipale a Pro România, susține că dacă alegerile locale ar fi fost în două tururi, PSD ar fi fost istorie. Acesta îi invită pe membrii PLUS să vină în Pro România dacă își doresc să candideze pe un loc eligibil la alegerile locale din acest an.

”Organizația Pro România Brăila este singura forță politică locală în măsura să genereze opoziție mamutului nereformat PSD. Suntem PRO Brăila și luptăm pentru reconstrucția și dezvoltarea durabilă a județului nostru!” susține Dorin Petrea.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •