Sport

Punct obținut de CS Făurei pe terenul celor de la Sporting Liești

Punct obținut de CS Făurei pe terenul celor de la Sporting Liești

CS Făurei s-a întors cu un punct după deplasarea de la Liești, după un meci în care au fost superiori în prima repriză, când au și condus cu 1-0. Sporting Liești venea după o victorie clară în prima etapă, pe terenul celor de la Sportul Chiscani, în timp ce echipa lui Bănel Nicoliță suferise o înfrângere cu 4-1 tot în deplasare, la CSM Focșani 2007.

CS Făurei a început bine meciul de la Liești și în minutul 5 au avut o bară, la un șut al lui Beniamin Micu. În minutul 15, după o lovitură de la colțul terenului, Stelică Nicoliță a reluat, cu capul, milimetric pe lângă vinclul porții gazdelor. În minutul 30 Manuel Moldoveanu a reluat din vole, dar portarul celor de la Liești a scos de sub transversală.

În minutul 39 CS Făurei a reușit să deschidă scorul. Bănel Nicoliță a executat excelent o lovitură liberă de la 20 de metri și a trimis mingea în vinclul porții, 0-1.

În repriza a doua gazdele au mai echilibrat jocul și în minutul 52 au obținut o lovitură de la 11 metri. Daniel Gîță a executat și a ratat, dar tușierul a semnalizat că portarul Popescu s-a mișcat de pe linia porții și lovitura s-a repetat. De data aceasta Gîță a transformat și a restabilit egalitatea în minutul 55.

CS Făurei a avut în minutul 60 o ocazie de a reveni la conducere, dar șutul lui Fineas Roată din interiorul careului a fost reținut de portar. În minutul 70 Stelică Nicoliță are și el o oportunitate de a înscrie, dar a trimis peste poartă.

În minutul 88 gazdele au trecut în avantaj, după un corner de pe partea stângă, Daniel Munchiu trimițând în plasa porții lui Popescu.

Doar două minute s-au bucurat cei de la Liești. În minutul 90 Mihai ion a șutat de la circa 30 de metri, mingea a lovit bara și a revenit în teren, iar Nelu Moldoveanu a reluat în plasă și a restabilit egalitatea.

La final gazdele s-au declarat mulțumite cu rezultatul de egalitate, având în vedere aspectul jocului, mai ales cel din primele 45 de minute.

CS Făurei: D. Popescu – G. Niță, Agache, Bănel Nicoliță, M. Păduraru (min. 66 A. Savu), N. Moldoveanu, Apostol (min. 86 Mihai Ion), B. Micu, F. Roată, S. Nicoliță, Lungoci.

De remarcat este faptul că în primele două etape ale noului sezon de Liga a 3-a, CS Făurei a marcat, reușind de fiecare dată să deschidă scorul, chiar dacă a evoluat în deplasare. În etapa a 3-a CS Făurei va juca pe teren propriu cu CSM Bacău.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •