Politica

ProRomânia propune un candidat la primăria Brăila, care să fie susținut și de partidele de dreapta

ProRomânia propune un candidat la primăria Brăila, care să fie susținut și de partidele de dreapta

Coordonatorul organizației municipale al ProRomânia Brăila, fostul deputat Dorin Silviu Petrea, a venit astăzi cu o ofertă pentru brăileni, aceea a unui candidat unic al partidelor care nu susțin candidatul PSD. El și-a arătat disponibilitatea de a candida la primăria municipiului Brăila din partea unei alianțe electorale formată din PNL – USR – PLUS- ProRomânia. Acesta spune că toate variantele de calcul arată că nici un candidat al partidelor de dreapta nu au nicio șansă în fața primarului Marian Dragomir, dacă nu aleg să facă front comun.

Dorin Petrea a venit cu această ofertă în contextul în care este aproape sigur că pe 27 septembrie se vor organiza alegerile locale, iar partidele de opoziție la PSD nu au venit cu propuneri de candidați. Acesta a spus că propunerea Pro România este în favoarea brăilenilor.

Singura soluție pe care o au în acest moment partidele de dreapta este în alianță în care candidatul la primărie să fie din partea ProRomânia. Propunerea pentru unul dintre viceprimari să vină de la PNL, și aici, dacă dorește domnul Alexandru Dănăilă, președintele partidului, dar am putea colabora foarte bine și cu alți membri ai partidului. Aș putea menționa aici câteva nume, cu care ne-am înțelege foarte bine, oameni care au dovedit că știu să facă administrație, consilierul județean Dănuț Lungu, consilierul județean Ovidiu Nechita și, de ce nu, domnul consilier Vasile Varga. Adică unul dintre aceștia ar putea fi oricând în parteneriatul nostru. De asemenea, puteam discuta și despre celălalt post de viceprimar care ar putea ajunge la Alianța USR PLUS. Știu că și acolo sunt câteva persoane implicate, câteva persoane care își doresc să construiască și să avem o construcție de viitor. Aș propune eu pe Gabi Stoica, de la PLUS, sau pe doctorul veterinar Izvoranu”, spune Petrea Dorin.

În situația în care celelalte partide nu vor accepta această propunere, ProRomânia va merge separat la aceste alegeri locale, cu Dorin Silviu Petrea candidat la primărie.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •