Administratie

Proiecte gratuite pentru construcția de locuințe

Proiecte gratuite pentru construcția de locuințe

Primăria Brăila a anunțat astăzi că prezintă gratuit trei proiecte de case pentru persoanele interesate să își construiască o locuință. Proiectele pot fi consultate și descărcate de pe site-ul Primăriei Brăila.

Proiectele sunt pentru locuințe de tip unifamilială. Primul proiect prezentat este unul în regim de înălțime parter, cu o suprafață construită de 100 metri pătrați, pe un teren în suprafață de 300 metri pătrați. Locuința va fi realizată cu o structură de zidire portantă de cărămidă cu stâlpi și grinzi de beton armat pe fundații continue de beton, cu acoperiț în două ape cu șarpantă de lemn și învelitoare din tablă. Locuința este compusă din platformă de acces, hol, living+dinning, bucătărie, cameră tehnică, spațiu de depozitare, două băi, două dormitoare și dressing.

Al doilea tip de locuință este în regim de înălțime parter plus mansardă, cu o suprafață construită la parter de 89 metri pătrați și o suprafață desfășurată de 184 metri pătrați, pe un teren în suprafață de 300 metri pătrați.

Locuința unifamilială TIP 02 a fost proiectată pentru a deservi nevoile legate de siguranță, confort și design ale unei familii tinere, cu o suprafață construită medie de 185 mp.  Acest tip de locuință cu regim de înălțime parter și mansardă este opțiunea ideală care combină perfect spațiile de zi dar și cele exterioare, având  la parter în zona intrării  un birou de mari dimensiuni, un living spațios, o bucătarie, un loc pentru servirea mesei ce se deschid către liniștea și intimitatea spațiului curții din spate, o baie și spații de depozitare. La mansardă sunt propuse două dormitoare generoase cu o terasă tip logie, o baie și dormitorul matrimonial cu baie si dressing proprii.

Terasa exterioară din spatele curții, partial acoperită pentru umbrire, oferă beneficiarilor protecția necesară intimității, iar partea din față a curții este gândită cu posibilitatea amenajării a 2 locuri de parcare și o grădină intimă.

Al treilea proiect este unul pentru locuință tip parter și etaj. Locuința are o suprafață la sol de 96 metri pătrați, iar suprafața totală construită de 185 metri pătrați. Locuința este formată din: două holuri, scară interioară, living + dinning, bucătărie, dressing, două spații de depozitare, 3 băi, birou, 4 dormitoare, terasă acoperită în suprafață de 21.20 mp.

Proiectele au fost realizate de arhitectul șef al municipiului Brăila, Corina Elena Anghelescu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •