Politica

Pro România îi așteaptă pe membrii și simpatizanții partidului la noul sediu

Pro România îi așteaptă pe membrii și simpatizanții partidului la noul sediu

Partidul Pro România organizația Brăila și-a schimbat sediul și își continuă activitatea și după demisiile unor membrii în frunte cu Mihai Tudose și Emilia Meiroșu din partid. Noul președinte interimar al Pro România Brăila, Ionuț Cosmin Răzmeriţă, filiala locală se află în plin proces de recrutări de membri.

“PRO România este un proiect politic care îi implică şi îi reprezintă pe toţi cei care cred în România – în potenţialul său uman şi natural. La Brăila, PRO România este în continuă organizare. Ne propunem să fim un laborator politic în care oameni competenţi construiesc şi aplică proiecte concrete pentru DEZVOLTAREA municipiului şi a judeţului Brăila. PRO România consideră că tinerii sunt resursa strategică a României. Este esenţial să le asigurăm dreptul la educaţie, indiferent de situaţia materială, să le dezvoltăm potenţialul, să le asigurăm locuri de muncă bine plătite, să îi tratăm cu respect, să îi încurajăm să se implice civic şi nu în ultimul rând, să le oferim motive să rămână în Brăila”, a spus Cosmin Răzmeriţă.

Fost consilier județean în mandatul 2012-2016, Răzmeriță îi invită pe cei interesaţi de programul politic propus de Pro România să vină să își depună adeziunile la noul sediu, situat pe pe Calea Călăraşilor nr. 247, etaj 1 sau online pe site-ul http://proromania.ro

“Invităm toţi brăilenii care îşi doresc să se implice în viaţa politică, socială şi administrativă, să se alăture echipei noastre. În prezent, PRO România adună 859 de membri şi peste 1.000 de simpatizanţi, în municipiul şi judeţul Brăila. Filiala este condusă de un birou interimar, urmând ca în cel mai scurt timp să numim responsabili pe fiecare structură a partidului. Preşedintele PRO România, primul ministru Victor Ponta, oferă o atenţie deosebită organizaţiei din Brăila, motiv pentru care, o mare parte din membrii care au demisionat la sfârşitul anului trecut, au ales să revină alături de noi. Aşteptăm, în continuare, fiecare brăilean să ne treacă pragul, să fie alături de noi, astfel încât filiala de la Brăila să-şi menţină poziţia pe primele trei locuri, pe ţară, în opţiunile electoratului”, a mai spus Răzmeriţă.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •