ProBr

Principiul ”Mie nu mi se poate intampla” n-a fost valabil sambata

Principiul ”Mie nu mi se poate intampla” n-a fost valabil sambata
Principiul ”Mie nu mi se poate intampla” n-a fost valabil sambata
Principiul ”Mie nu mi se poate intampla” n-a fost valabil sambata

Sâmbătă, 14 noiembrie, polițiștii brăileni au depistat în trafic mai mulți șoferi care se aflau sub influența băuturilor alcoolice, conducând autovehiculele pe drumuri publice, atât din municipiu cât și din județ. Ba chiar, unul dintre ei, nici nu era posesor al permisului de conducere. 

În seara zilei de sâmbătă, la ora 18.35, poliţişti de la Poliţia Municipiului Brăila l-au depistat în trafic, pe strada Maramureşului din municipiu, pe G. Florian (52 ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, fără să fie posesor al permisului de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea gradului de alcoolemie. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Tot sâmbătă, la ora 17.45, poliţişti de la Serviciul Rutier l-au depistat în trafic, pe strada Poliţiei din comuna Stăncuţa, pe un localnic de 46 de ani, în timp ce conducea autoturismul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că avea 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de de sânge. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Sâmbătă seara, la ora 22.45, poliţişti de la Serviciul Ordine Publică l-au depistat, pe strada Ştefan cel Mare din satul Agaua, comuna Frecăţei, pe un localnic de 22 de ani, în timp ce conducea autoturismul, având 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie, şi i s-a întocmit dosar penal.

În aceeaşi seară, la ora 23.25, poliţişti de la Secţia 2 de Poliţie Rurală Brăila l-au depistat în trafic pe un localnic din comuna Tichileşti, în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 212, în localitatea de domiciliu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că avea 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge şi i s-a întocmit dosar penal.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •