În ziua în care municipiul Brăila intră într-o perioadă de 3 zile de restricții mai severe, primarul Marian Dragomir a avut o reacție pe rețelele de socializare la adresa guvernanților care au decis instituirea acestor măsuri. Primarul spune că noile restricții nu au nicio logică.

”Niciodată nu aș fi impus astfel de măsuri lipsite de logică. NICIODATĂ !!! – În week-end magazinele, restaurantele, etc se închid la ora 18.00 !!! În cursul săptămânii se închid la ora 21.00 !!! Ce studiu a generat aceste ore ? Este o regulă stabilită de aceiași oameni care au închis piețele anul trecut?

STUDIU DE CAZ:

3.000 de brăileni merg în 13 ore la 1 supermarket = 230 brăileni / 1 ora

3.000 de brăileni merg în 10 ore la 1 supermarket = 300 brăileni / 1 ora

CARE ESTE LOGICA ACESTEI MĂSURI ? DISTANȚAREA FIZICĂ ? SERIOS ?

– Brăila Mall este la marginea Satului Vărsătura. 5 persoane din 617 au COVID în Satul Vărsătura – Incidența 8,1 !!! Oare câte zeci din cei 617 locuitori merg la Mall? Zeci de mii de brăileni merg la Brăila Mall. Municipiul Brăila – Incidența 4,04 !!! Și totuși, Brăila Mall se închide zilnic la ora 18.00 ….. CARE ESTE LOGICA ACESTEI MĂSURI ? AGLOMERAREA BRĂILENILOR ÎN MALL SAU IN MAGAZINELE DIN MUNICIPIU ?

– În week-end brăilenii trebuie să intre în casă la ora 20.00. În cursul săptămânii GUVERNUL a convins COVIDUL să iasă la atac de la ora 22.01 !!! CARE ESTE LOGICA ACESTEI MĂSURI ?

– La peste 3 cazuri la 1.000 de locuitori ați închis parțial școlile. Acum dați lockdown mascat la școli sub forma unei vacanțe extinse.

La peste 5 cazuri la 1.000 de locuitori ne-ați chemat la vot !!! Pentru voi este votul mai important decât școala ? CARE ESTE LOGICA ACESTEI MĂSURI ?

Ministrul Sănătății nu poartă mască, Ministrul Muncii merge la petreceri fără mască, fostul guvern a fost surprins cu băutura pe masă, nu purtau mască ….. Ei nu respectă regulile impuse chiar de ei dar pe noi ne amendează când suntem singuri pe stradă și nu purtăm mască ….. NU VA ESTE RUȘINE ? CARE ESTE LOGICA VOASTRĂ?

CONCLUZIA: Restricțiile fără logică scad încrederea în autorități !!! Lipsa încrederii în autorități conduce la revolta populației !!! LOGIC !!!” scrie primarul pe pagina sa de facebook.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •