Politica

Presedintele Miscarii Populare Braila vede un blat USL in alegerea unui presedinte al CJ acum

Presedintele Miscarii Populare Braila vede un blat USL in alegerea unui presedinte al CJ acum
Presedintele Miscarii Populare Braila vede un blat USL in alegerea unui presedinte al CJ acum
Presedintele Miscarii Populare Braila vede un blat USL in alegerea unui presedinte al CJ acum

În cadrul conferinței de presă săptămânale a Mișcării Populare Brăila, președintele Viorel Botea s-a referit și la unul dintre subiectele arzătoare ale momentului, alegerea unui președinte al CJ Brăila, aflat pe ordinea de zi a ședinței din 29 ianuarie, începând cu ora 9.00.

În opinia liderului MP Brăila, alegerea unui președinte la CJ Brăila cu doar 4 luni înaintea alegerilor locale, nu este o prioritate și acest punct nu se află pe agenda cetățeanului.

”Așteptam niște lucruri deosebite din partea consilierilor județeni și nu mă așteptam la o chestiune care să nu fie altceva decât un joc între cele două partide, un joc care ne arată că USL-ul încă trăiește la Brăila. E clar că sunt niște aranjamente între PSD și PNL-ul vechi, fără ca foștii membri PDL să le cunoască. De aceea afirm încă o dată că USL-ul la Brăila merge în continuare. Nu contest calitățile domnului Căpățână, nu se pune problema de așa ceva. Nu mă refer la calitățile unei persoane și mă refer la modul în care consilierii județeni nu fac decât să sfideze brăilenii, care își doresc cu totul altceva”, a declarat Viorel Botea.

Președintele Mișcării Populare a spus că a văzut în presă diverse afirmații ale unor politicieni locali, cum că în următoarea perioadă se are în vedere realizarea unor proiecte privind reabilitarea Centrului istoric al Brăilei, pentru că administrațiile de până acum n-au făcut nimic. Botea s-a întrebat dacă nu cumva cei care vin acum cu aceste afirmații, n-au fost în fruntea administrației, în ultimii ani.

Cred că în primul rând trebuie să ne gândim la oamenii nevoiași, din cartierele mărginașe, pentru că în Centrul istoric locuiesc doar vreo 200 de oameni. Botea se întreabă de ce se vin cu aceste idei în prag de campanie electorală.

”De ce nu s-au făcut aceste proiecte în prima zi de mandat? De ce se vine acum, în prag de campanie cu astfel de proiecte, care în final se pot dovedi a fi doar povești?”, a spus Viorel Botea.

Referindu-se la campania electorală care va începe peste mai puțin de 3 luni, Botea a spus că Mișcarea Populară își va axa campania pe agenda cetățeanului. În opinia acestuia, nu au ce căuta în campanie oameni care au probleme penale sau care au făcut afaceri dubioase cu statul.

”Noi dorim ca această campanie să fie axată pe ce putem să facem pentru cetățeanul brăilean și să nu aruncăm fumigene în ochii cetățeanului. Nu-mi permit să fac afirmații fără acoperire, pentru că în calitatea mea de profesor nu vreau să dau ochii cu elevii mei și cu părinții acestora și să mi se reproșeze că am aruncat vorbe în vânt”, a declarat Botea.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •