Administratie

Presedintele Consiliului Judetean vrea sa ii vada pe tinerii braileni implicati in proiecte muzicale

Presedintele Consiliului Judetean vrea sa ii vada pe tinerii braileni implicati in proiecte muzicale
Presedintele Consiliului Judetean vrea sa ii vada pe tinerii braileni implicati in proiecte muzicale
Gheorghe Bunea Stancu vrea mai multe evenimente culturale

Afirmatia ii apartine chiar lui Gheorghe Bunea Stancu care in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Judetean a spus ca isi doreste sa vada mai multi tineri implicati in activitatile culturale.

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Braila a spus in cadrul sedintei ordinare a CJ ca este nemultumit de activitatea Societatii Muzicale Lyra si ca vrea sa vada mai multa implicare din partea tinerilor talentati care se formeaza la Liceul de Arta si la Vespasian Lungu. Stancu i-a atras atentia directorului filarmonicii si i-a spus ca pe viitor sa colaboreze mai mult cu directorii celor doua unitati de invatamant.
“Eu nu sunt foarte satisfacut de ce se intampla la Lyra, nu avem implicarea tinerilor braileni. Rugamintea mea la domnul Teodorescu este sa avem o colaborare intre Lyra, Liceul de Arta si Vespasian Lungu sa luam cei mai buni elevi de aici si sa vedem poate reusim sa organizam macar un concert de muzica culta pe an. Am inteles ca multi profesori canta si la nunti, dar asta este o alta poveste, eu vreau sa luam niste copii si sa ii crestem pe langa Lyra”, a declarat Gheorghe Bunea Stancu, presedintele Consiliului Judetean Braila.
In replica, venerabilul Nicu Teodorescu i-a spus lui Bunea Stancu ca a incercat sa colaboreze, insa niciodata nu ii este trimis nici un elev cu ajutorul caruia sa poata organiza spectacole. Din acest motiv, directorul de la Lyra va organiza la sfarsitul acestei luni un spectacol la care vor participa patru copii talentati, cu premii internationale, insa nici unul nu este din Braila.
“Am incercat sa fac un concert cu tinere talente si am cerut la scoli si licee sa mii dea pe cei mai buni, sau un elev talentat care sa poata sustine intreg spectacolul si nu am primit nimic, cum sa fac eu spectacole cu ei? Asa ca pe 29 martie voi organiza un spectacol cu patru copii talentati din Romania care au fost recunoscuti international”, a declarat Nicu Teodorescu directorul societatii muzicale Lyra

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.