Politica

Prefectul Boboc îi acuză de minciună pe PSD-iștii din fruntea primăriei și Consiliului Județean

Prefectul Boboc îi acuză de minciună pe PSD-iștii din fruntea primăriei și Consiliului Județean

Președintele CJ a anunțat inițial că aceștia vor fi primiți, după care s-a răzgândit și a spus că a făcut demersuri ca pacienții programați să vină de la Vrancea la Brăila să nu fie aduși. 

La această acțiune de ”reușită” a PSD, prefectul a avut o reacție în care acuză de politicianism pe cei din fruntea CJ Brăila și a Primăriei Brăila, care s-au opus veniri unor pacienți din alte județe. 

”Niște politicieni, respectiv președintele Consiliului Județean și primarul municipiului, fac un joc toxic, în care nu mai contează nimic altceva în afară de propriul interes. Cel electoral!

Am aflat azi dimineață de transferul pacienților din Vrancea. Azi dimineață!

Managerul Spitalului Județean de Urgență Brăila, doamna Delia Râșnoveanu, colega de partid a președintelui CJ, știa de aseară. N-au știut cum să iasă din situație și au zis că cel mai bine e să dea vina pe prefectură. Nu mă sperii, duc!

O gașcă pentru care contează doar interesul de partid spune minciuni și jignește doar ca să dea bine la public. Brăilenii să nu uite acest teatru absurd, jucat în vremuri când alte lucruri sunt importante!

Repet, nu știam despre acest transfer! Dar domnul Chiriac știa. Nu e vina mea că nu și-a anunțat colegul de partid, pe primarul Dragomir. Și este foarte grav că nu a anunțat niciun membru al echipei care a gestionat criza COVID la Brăila, DSP, ISU, Instituția Prefectului.

Inițial, domnul Chiriac a spus că e de acord, apoi s-a răzgândit. Nu așa se gestionează o criză în care e vorba de sănătatea oamenilor, așa se gestionează problemele găștilor de partid.

Înțeleg că am devenit o țintă pentru cei care au stat cu mâinile în sân în timpul pandemiei și și-au bătut joc de tot ce s-a făcut bine!” a declarat prefectul Cătălin Boboc.

Mai mult, prefectul a venit și cu declarații ale altor oficiali. Boboc a invocat o declarație a lui Raed Arafat la Digi24, în care acesta a spus că pacienții din Vrancea care urmau să fie transferați la Spitalul Județean Brăila nu au fost de acord cu transferul la Brăila.

De asemenea, prefectul Brăilei a citat și o declarație a omologului său de la Vrancea: ”După o analiză a situației, Instituția Prefectului Județului Vrancea a decis ca pacienții să nu mai fie transferați, către spitalele respective fiind redirecționați viitorii pacienți care se vor încadra la categoria menționată”.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •