Politica

PPUSL Brăila se așteaptă la un rezultat bun la alegerile locale

PPUSL Brăila se așteaptă la un rezultat bun la alegerile locale

Președintele interimar al Partidului Puterii Umaniste (social – liberal) Brăila, consilierul local Dan Păun, a anunțat într-o conferință de presă că au reușit să depună liste complete de candidați atât la Consiliul Local Municipal, cât și la Consiliul Județean Brăila, cu candidați la primărie și la funcția de președinte al CJ.

Păun a spus că deși sunt cel mai tânăr partid pe scena politică brăileană au reușit această performanță, care îi situează imediat după partidele parlamentare ca număr de candidaturi depuse. Președintele interimar al PPUSL a precizat că au fost depuse candidaturi în 9 UAT-uri, din cele 22 în care partidul are la acest moment filiale.

Dan Păun a spus că în condițiile acestei situații de pandemie foarte mulți oameni au preferat să se protejeze și să nu se expună în activități de pregătire a depunerii candidaturilor, considerând că inclusiv strângerea de semnături ar putea fi un risc de infectare cu noul coronavirus.

Dan Păun a anunțat că la primăria municipiului Brăila va candida Mihai Dragomir, iar el va fi candidatul partidului la funcția de președinte al CJ Brăila. PPUSL mai are candidați la primăria în comunele Mărașu și Roșiori, iar în alte comune au doar liste de consilieri locali.

”Nu pot să nu remarc faptul că datorită a ceea ce se va întâmpla cu pandemia asta, foarte mulți simpatizanți sau membri PPUSL au fost determinați să intre în cursa electorală pentru alte partide” a spus Păun, referindu-se la faptul că unele persoane au fost racolate de alte partide cărora li s-a spus că trebuie să facă politică la partidele mai mari.

Păun a spus că sunt vreo trei persoane pe care el le-a adus în politică, iar acum aceștia s-au orientat către alte doctrine politice.

Dan Păun consideră că Guvernul a făcut o greșeală prin faptul că nu a renunțat la depunerea listelor de susținători odată cu depunerea candidaturilor. El consideră că, dacă acest virus chiar există și este așa de periculos, în următoarea săptămână ar trebui să avem o creștere a numărului de infectări.

Păun a spus că se așteaptă la o prezență foarte slabă la aceste alegeri locale, pentru că multor persoane le este teamă, pentru sănătatea lor și a familiilor lor. Acesta a spus că votul prin corespondență ar fi fost o soluție foarte bună pentru aceste alegeri.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •