Politica

PMP-istii brăileni la Scoala de vara

PMP-istii brăileni la Scoala de vara

În perioada 6-9 septembrie, reprezentanții departamentului de comunicare și ai organizației de tineret a PMP Brăila au participat la Școala de vară a organizației de tineret, care a avut loc la Neptun. 

PMP-iștii au avut mai multe participări la workshop-uri, la care au fost invitați fostul președinte al României, Traian Băsescu, a liderilor Eugen Tomac, Marius Pașcan, Ioana Constantin si a invitatului special dl ministru Cristian Diaconescu. De asemenea au asistat la un workshop pe tema Fake news și violența în limbajul politic, susținut de deputat PMP Robert Turcescu, și invitații Florian Bichir și Andrei Bădin.

Pesta este PSD, un partid dezastruos pentru țară. (…) Pe mine mă surprinde faptul că la inițiativa PMP, care a propus partidelor de opoziție o moțiune de cenzură acum, nici liberalii, nici USR nu au voința politică să semneze pentru ca moțiunea de cenzură să poată fi depusă. Este un moment destul de bun, care trebuie valorificat de opoziție, pentru că situația lovește în electoratul PSD. În momentul de față, votantului PSD din mediul rural i se ia porcul din curte și de la televizor a aflat și gospodarul din mediul rural că Guvernul a avut un raport de la C.E. din februarie 2017 în care i se cerea să ia măsuri, pe care nu le-a luat. Pesta porcină este o probă a nivelului uriaș de incompetență și nepăsare a Guvernului PSD. Este un motiv pentru care în orice țară s-ar depunde o moțiune de cenzură, pentru că Guvernul a fost prevenit, iar dezastrul pestei porcine în România este de neimaginat, comparativ cu alte țări care s-au confruntat sau se confruntă cu pesta porcină”, a spus fostul președinte Traian Băsescu, în discursul său de la Școala de vară a tinerilor PMP-iști, referirindu-se la scandalul pestei porcine, unde Brăila este pe loc fruntaș la numărul de focare și de porci uciși.

Băsescu a mai spus că se pierde un moment foarte bun în care românii ar susține căderea Cabinetului Dăncilă, iar asta nu înseamnă neapărat venirea Opoziției la guvernare, pentru că un alt Guvern ar putea fi dat tot de coaliția PSD-ALDE, care încă deține majoritatea în Parlament.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •