ProBr

Partidul Verde, condus de actorul Florin Călinescu, își pune bazele unei filiale și la Brăila

Partidul Verde, condus de actorul Florin Călinescu, își pune bazele unei filiale și la Brăila

Pe data de 20 iulie, Partidul Verde a organizat congresul în care cunoscutul actor și om de televiziune Florin Călinescu a fost ales președintele acestei formațiuni politice. Noul lider al formațiunii și-a propus ca în perioada următoare să își organizeze filiale în toată țara, la acest moment având doar puțin peste jumătate dintre județe acoperite de organizații. Printre județele unde Partidul Verde nu avea filiale era și Brăila, iar de înființarea filialei de la Brăila a fost desemnat să se ocupe Andrei Popescu, trezorierul partidului la nivel național, lector universitar la ASE Bucureşti, originar din Brăila.

Popescu a precizat că deşi locuieşte în capitală, va încerca să îşi împartă timpul în aşa fel încât să conducă şi organizaţia din Brăila, ca preşedinte interimar, cel puţin în următoarele 6 luni, până la organizarea alegerilor interne când va fi ales un președinte al organizației județene.

În această perioadă încercăm să găsim membrii și să constituim organizația, apoi să identificăm un sediu unde să ne putem desfășura activitatea. Partidul nu va avea candidat la alegerile prezidențiale, dar ne vom organiza pentru a candida la alegerile locale din 2020. , a declarat Andrei Popescu.

Brăilenii interesaţi să se înscrie în Partidul Verde o pot face fie pe site-ul Partidului Verde sau pagina de Facebook, fie prin a-l contacta pe președintele interimar al organizației Brăila la numărul de telefon 0723 141 810.

Popescu a explicat că Partidul Verde face parte din rândul Verzilor Europeni, cu care colaborează în mod activ. Acesta a adăugat că programul politic abia acum se pune la punct, însă partidul se încadrează în zona de centru-dreapta a eşichierului politic.

Andrei Popescu ne-a transmis că este licenţiat în marketing din anul 2002, obţinând şi titlul de doctor în marketing din anul 2012. În anul 2016 a absolvit cursurile programului de MBA al Washington University în St. Louis, Olin Business School, program top 25 în SUA. Din anul 2006 este cadru didactic la Departamentul Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, unde a fost preparator, asistent, iar acum lector universitar.  Este căsătorit şi are o fată.

Predă cursuri de marketing şi management în limbile română şi engleză, atât în cadrul programelor de Licenţă ale ASE, cât şi în cadrul MBA-ului Româno-Canadian. Este trainer în cadrul programelor de formare cu finanţare europeană, mai ales în domeniul promovării antreprenoriatului.

De-a lungul a 17 ani de carieră a acumulat experienţă de lucru pe trei continente, în şase ţări, în mediu privat şi mediu public, în mediu for-profit şi not-for-profit. Oferă consultanţă de strategie, marketing şi resurse umane pentru antreprenorii români care vor să-şi crească afacerile. Oferă training-uri personalizate în funcţie de nevoile clientului, pe o tematică largă: marketing, iniţiere în antreprenoriat, managementul schimbării, personal branding, eficientizare şedinţe etc. 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •