Politica

Partidul Mișcarea Populară primul partid care a depus listele de candidați la alegerile parlamentare

Partidul Mișcarea Populară primul partid care a depus listele de candidați la alegerile parlamentare

Astăzi, la ora 16.00, Viorel Botea, președintele PMP Brăila și candidat la Camera Deputaților, însoțit de candidatul la Senat, Doru Iorga, au depus la Biroul Electoral de Circumscripție listele de candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie. La depunerea candidaturilor au fost prezenți și secretarul general al PMP Brăila, Ionel Adetu, și candidatul pe locul 2 pe lista PMP la Camera deputaților, consilierul municipal Daniela Rădulescu.

PMP este astfel primul partid care a depus listele de candidați în județul Brăila. La Camera Deputaților lista este deschisă de profesorul Viorel Botea, inspector școlar general și consilier județean. Pe locul 2 pe listă se află Elena Daniela Rădulescu, consilier municipal. Pe următoarele locuri sunt Daniela Mariniuc, consilier local în comuna Viziru, Tudorel Gîscă primarul comunei Racovița, Virginia Stăncescu, consilier local în orașul Făurei, Mircea Lucian Dudulea, consilier local în orașul Însurăței, și Mihaela Veronica Mihalache.

La Senat, locul 1 pe lista PMP este omul de afaceri Doru Iorga, urmat de Coman Sarafolean, consilier municipal, Geanina Virginia Toma-Broască, viitor consilier județean, și Georgică Șerban, consilier local în comuna Traian.

Doru Iorga este Președintele Asociației ECO-ROMÂNIA. În 1992, a debutat în antreprenoriat, iar până în 2003 a investit și a condus diverse companii cu activități  de producție, servicii și comerț. În 2004, a elaborat și a cofinanțat  primul proiect național din domeniul protecției mediului cu finanțare europeană, proiect ce a avut ca tema „dezvoltarea sistemului amovibil de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile de către compania Eco Sistem Brăila.

În 2006, a obținut licența de operare nr 1 / 2006 pentru  compania Ecologic3R, pentru desfășurarea activității de preluare de responsabilitate, activitate coordonată și în prezent din funcția de Președinte al Consiliului de Administrație. În martie 2017, a preluat funcția de Președinte al Organizației EcoRomania, organizație profesională a OTR-urilor.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •