Sport

Parcurs foarte bun pentru handbalistele junioare II de la LPS Braila

Parcurs foarte bun pentru handbalistele junioare II de la LPS Braila
Parcurs foarte bun pentru handbalistele junioare II de la LPS Braila
Parcurs foarte bun pentru handbalistele junioare II de la LPS Braila

La sfârșitul săptămânii trecute, la Slobozia, pe teren neutru, s-au desfășurat meciurile din primele 3 etape ale primului turneu de sală din grupa B a campionatului național de handbal junioare II. Fetele antrenate de Eugen Jelesneac au reușit să obțină două victorii, dar au terminat la egalitate în derby-ul cu CSS Tulcea.

În prima etapă, fetele de la LPS Brăila au câștigat cu 27-21 (14-6) meciul cu United Galați, după un joc dominat de la cap la coadă de brăilence. Au marcat în acest meci: Iasmina Ichim – 7 goluri, Alexandra Vrabie -6, Nicoleta Popa -5, Mirabela Coteț -5, Alexandra Oprea -3 și Diana Gașpar -1.

Sâmbătă după amiază, LPS Brăila a defilat în fața ultimei clasate. Jelesneac a utilizat în acest meci toate jucătoarele avute la dispoziție, iar fetele sale au câștigat cu 35-21 (22-8). În acest meci au marcat aproape toate jucătoarele de la Brăila.

Duminică la prânz, LPS Brăila a întâlnit pe CSS Tulcea, în derby-ul seriei B. Cele două echipe se află la egalitate de puncte și cine ar fi câștigat acest meci lua o opțiune clară pentru câștigarea seriei. Meciul a fost echilibrat și niciuna dintre cele două echipe nu au reușit să se desprindă pe tabela de marcaj. La pauză Tulcea a intrat în avantaj de un gol, scor 13-12. În repriza a doua meciul a avut aceeași desfășurare, iar cu jumătate de minut înaintea finalului de meci Brăila conducea cu 21-20. Brăila nu a putut să mențină avansul deși au avut atacul și Tulcea a reușit să egaleze, astfel că lupta pentru primul loc se va decide în ultimele două etape, probabil la golaveraj.

În meciul cu CSS Tulcea pentru LPS Brăila au marcat: Iasmina Ichim -7 goluri, Alexandra Oprea -6, Mirabela Coteț -5 și Alexandra Vrabie -3.

Eugen Jelesneac a ținut să felicite pentru evoluția de la acest turneu toată echipa, cu o mențiune specială pentru portarul Ana Maria Micu, care a avut o evoluție foarte bună și constanță în acest an.

Ultimele două etape vor avea loc în zilele de 2 și 3 aprilie.

Până atunci Iasmina Ichim a fost convocată în perioada 14-20 martie la naționala de cadete a României, pentru un stagiu de pregătire la Rm. Vâlcea.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •