Sport

Opt medalii obtinute de sportivii braileni la nationalele de atletism pentru copii

Opt medalii obtinute de sportivii braileni la nationalele de atletism pentru copii

Sportivii de la LPS Brăila şi CSM Brăila au obţinut 8 medalii la Campionatul Naţional de atletism – etapa finală, rezervat copiilo5 1 și 2, competiţie care a avut loc sâmbătă și duminică la Bucureşti. Sportivii de la LPS Brăila au cucerit o medalie de aur și două de argint, iar cei de la CSM Brăila au câștigat două medalii de argint și trei de bronz.

În concursul copiilor 1, Ana Anton, atletă pregătită la LPS Brăila de profesoara Anilena Anton, a câştigat proba de 200 m garduri, iar la 60 m garduri s-a clasat pe locul al treilea. Răzvan Anghel, de la LPS Brăila, grupa profesorului Fănel Ionescu, a obținut două titluri de vicecampion naţional, la 200 m garduri şi 60 m garduri.

În finale s-au calificat alţi cinci atleţi de la LPS Brăila. Andreea Marinescu de la grupa profesoarei Anilena Anton s-a clasat pe locul 4 la 60 m garduri şi pe locul 5 la 80 m plat. Andreea Mocanu şi Alin Simion de la grupa profesorului Florinel Ilie a ocupat poziţiile a 4-a şi a 6-a, la 200 m garduri, Cosmin Moise şi Nicuşor Bratosin de la grupa profesorului Nicu Roată s-au clasat pe locul al 4-lea şi respectiv al 7-lea, în finala probei de 60 m garduri.

La copiii 3, LPS Brăila a obţinut un loc şase la ştafeta mixtă 8×50 m, ordinea fiind următoarea: Crina Vlad, Lorena Gheorghiţă, Andrei Valentin Stroie, Andrei Datcu, Larisa Cristina Negoiţă.

CSM Brăila a cucerit trei medalii de bronz în concursul copiilor 1. Ştefan Lâlă, de la grupa profesoarei Anamaria Codreanu, s-a clasat pe locul 3 în probele de 200 m garduri şi 60 m garduri. Adelina Dumitrache, , de la grupa profesoarei Irina Roată, s-a clasat tot pe locul 3 în proba de 200 m garduri fete. Dumitrache s-a clasat pe locul al 5-lea la 60 m garduri.

În concursul copiilor 2, Robert Bălin, pregătit de Anamaria Codreanu, a devenit vicecampion naţional la 60 m garduri, cu timpul de 9.78 secunde, la doar o sutime de secundă de prima poziție. Ștafeta de 4×80 de metri plat a celor de la CSM Brăila a devenit vicecampioană naţională în proba de ştafetă 5×80 m fete, formată din Maria Șișu, Ștefania Vanesa Constantin, Maria Bianca Dumitru, Maria Ştefania Coteş, Safira Mara Barbu. Vanesa Constantin și Maria Bianca Dumitru sunt de la grupa profesoarei Anamaria Ioniță, iar celelalte trei sunt de la grupa profesoarei Irina Roată.

Alţi doi atleţi de la CSM Brăila, Safira Barbu şi Nicola Lazăr, s-au clasat pe locul al 4-lea la 60 m garduri la copii 2.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •