Actualitate

O braileanca si-a recuperat banii pierduti gratie unei jandarmerite

O braileanca si-a recuperat banii pierduti gratie unei jandarmerite
O braileanca si-a recuperat banii pierduti gratie unei jandarmerite
O braileanca si-a recuperat banii pierduti gratie unei jandarmerite

O femeie din Brăila, lovită de greutățile vieții și ajunsă la bătrânețe și prin sala pașilor pierduți, și-a pierdut toţi banii pe când se afla în Palatul de Justiţie din Galați, dar, mulţumită unei jandarmieriţe, acum îi are înapoi.

Brăileanca şi-a scăpat portofelul pe jos și nu şi-a dat seama decât foarte târziu că a rămas fără bani. Norocul ei a fost că plt. mj. Iuliana Urban, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, aflată în dispozitiv de protecţie şi ordine publică la Palatul de Justiţie, pe timpul executării serviciului, a găsit pe holul situat la parterul instituţiei, portofelul.

„În urma verificării conţinutului, colega noastră a observat faptul că în interior se aflau mai multe documente personale şi suma de 750 lei. Totodată, în baza actului de identitate s-a stabilit că proprietarul portofelului este o doamnă în vârstă de 75 ani, din municipiul Brăila. De fapt, colega noastră, observând fotografia din actul de identitate şi-a amintit de posesoarea portofelului întrucât o mai văzuse pe holurile Palatului de Justiţie în aceeaşi zi şi chiar a ajutat-o să-şi aranjeze documentele ce trebuiau depuse la registratură”, a precizat Cătălin Bădin, de la IJJ Galaţi.

În timp ce jandarmii completau procesul verbal cu bunurile aflate în portofel şi împrejurările în care a fost găsit, la faţa locului s-a prezentat posesoarea acestuia, care a întrebat jandarmii dacă au găsit bunul ei, explicându-le că i-a observat lipsa în momentul în care se afla în staţia de microbuz pentru Brăila. Jandarmii i-au înapoiat portofelul şi i-au recomandat ca pe viitor să aibă grijă de modul în care îşi păstrează şi manipulează actele şi banii.

„Femeia a ţinut să mulţumească colegei noastre pentru ajutorul pe care i l-a oferit pe timpul cât aceasta s-a aflat la sediul instituţiei judecătoreşti şi, îndeosebi, pentru faptul că i-a găsit şi înapoiat portofelul, având mare nevoie de suma de bani”, a mai precizat Cătălin Bădin.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •