Administratie

Nechita prezice, Chiriac îl contrazice. De urmărit finalul

Nechita prezice, Chiriac îl contrazice. De urmărit finalul
Consilierul judeţean PNL Ovidiu Nechita susţine, pe pagina sa de Facebook, că un concurs organizat de Consiliul Judeţean pentru ocuparea unei funcţii de şef serviciu la Direcția de Evidenţă a Persoanelor ar fi “aranjat”, cu câștigător dinainte cunoscut. Potrivit liberalului, cel care ar urma să fie declarat “admis” este Constantin Nedelcu, care lucrează în sistem și ar urma să se pensioneze în perioada următoare.

“În atenţia tinerilor absolvenţi, pardon, pensionari! De această dată, are onoarea «domnul preşedinte» al CJ Brăila să anunţe câştigătorul acestui concurs/examen/post! Dacă nu, îl voi anunţa tot eu, că doar şi cu acest post este aceeaşi poveste: mănăstire într-un picior, ghici ciupercă ce-i?! P.S.: Acest post nu a fost scos la concurs timp de 12 ani! Prietenii ştiu de ce!”, este postarea pe care a făcut-o liberalul pe propria pagină de socializare.

Nechita a postat pe pagina sa de socializare și un print-screen cu lista candidaţilor înscrişi la concurs, iar persoana indicată de acesta ca viitor câștigător al concursului ar fi Constantin Nedelcu.

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Direcţiei, s-au înscris la concurs patru persoane, printre care și Constantin Nedelcu. În urma selecţiei dosarelor, Irina Căpriță a fost respinsă, pe motiv că nu ar îndeplini condiţia de vechime minimă în specialitatea studiilor superioare. Ceilalţi trei admişi urmează să susțină proba scrisă, programată luni, 28 octombrie, la ora 10.00.

“Nedelcu va ieşi la pensie cât de curând din MAI. Astfel, va putea participa la concurs și să fie admis ca funcţionar public. Astfel va putea să primească şi pensie, şi salariu. Dacă nu va sosi decizia de pensionare până la data concursului, o să avem surpriza că nimeni nu va fi declarat «admis». Oricine ar veni la Putere după aceea, nu va putea face nimic, pentru că omul ocupă postul prin concurs”, a spus Ovidiu Nechita.

Președintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, a răspuns pe pagina sa de socializare atacului liberalului.

Stimați cetățeni. Nu-l cunosc personal pe candidatul de la poziția nr. 3 (n.red. Constantin Nedelcu) la funcția de șef serviciu la Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Brăila, și nu cunosc niciun candidat la această funcție. Domnul Nechita scrie că de 12 ani acest post nu a fost scos la concurs. Bun. De ce nu l-a scos dânsul la concurs atunci când a fost vicepreședinte și președinte interimar al Consiliului Județean Brăila? Dacă dl Nechita este de acord, îl aștept la biroul meu pentru a-l desemna observator la acest concurs. Totodată, îl rog pe domnul consilier județean, să-mi transmită și mie numărul de telefon al vrăjitoarei de la care învață tainele “meseriei” de ghicit în bobi sau cafea. Mă interesează să aflu și eu numerele la 6/49” a scris Chiriac pe pagina de facebook.
Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •