Politica

Nechita Ovidiu este singurul candidat independent la Consiliul Județean Brăila

Nechita Ovidiu este singurul candidat independent la Consiliul Județean Brăila

Nechita Ovidiu este singurul candidat independent la funcția de consilier județean și totodată singurul candidat independent la președinția Consiliului Județean.

Pentru unii dintre candidați numărătoarea inversă a campaniei electorale a început acum. Pentru mine, NECHITA OVIDIU, numărătoarea inversă a început din momentul când am ales să devin candidat independent și să îmi susțin convingerile, ca mai apoi, în ședințele Consiliului Județean Brăila, să le expun clar și la obiect, indiferent cât de deranjante sunt. Candidat independent pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Brăila (poziția 12 pe buletinul de vot) și pentru funcția de consilier în cadrul Consiliului Județean Brăila (poziția 14 pe buletinul de vot) nu promit că am să fac aeroport, spitale și alte minuni peste noapte. Sunt un om care nu promit mai mult decât pot face, dar încerc să fac mereu mai mult decât am promis! Promit că PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN VA FI INTEGRU ȘI CU VIZIUNE, VA AVEA O IMAGINE DE ANSAMBLU, iar la întocmirea proiectului bugetului de venituri și cheltuieli și a contului de execuție bugetară, va prima calitatea și nu interesele ascunse ce devaforizează județul Brăila. Mai promit că termenele de lucrări, stipulate în contractele de achiziții publice încheiate, se vor respecta întocmai clauzelor contractuale și nu vor mai apărea tertipuri de amânare, ce degradează scopul inițial al acestora. Voi alege întotdeauna varianta corectă și nu forțată de presiunile culorii politice, din exterior, oricare ar fi aceasta. Voi fi și voi face ce trebuie pentru Consiliul Județean Brăila! Vreau să prosperăm, pentru că acest județ are un mare potențial. Planurile mele pentru județul Brăila nu cuprind planuri ipocrite, PREMII DATE DIN POLITEȚE ȘI MAI PUȚIN PE MERIT. Trebuie să se înțeleagă un lucru important : dacă nu ne oprim curând din acest cerc vicios de interese, nu facem decât să îngreunăm evoluția și să avem efecte negative din ce în ce mai mari, pe termen îndelungat” spune Nechita Ovidiu.

Candidatul independent la Consiliul Județean Brăila și la funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila îi îndeamnă pe alegători, ca la alegerile din 27 septembrie, să voteze pe cei care vor sincer să transforme acest județ într-unul prosper, pe cei care nu vor doar diplome și hârtii nemeritate, doar ca să avem cu ce ne lăuda și pe cei ce au curajul, cu orice preț, să demaște jocurile de putere.

”Avem nevoie de o conducere transparentă, competentă, eficientă și nu în ultimul rând, sinceră!” spune Ovidiu Nechita.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •