Politica

Mihai Tudose și-a anunțat oficial candidatura la șefia PSD Brăila

Mihai Tudose și-a anunțat oficial candidatura la șefia PSD Brăila

Fostul premier Mihai Tudose a anunţat miercuri seara pe Facebook că a decis să candideze pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene PSD Brăila. Deputatul PSD de Brăila a explicat că a luat această decizie după ce actualul preşedinte, Ion Rotaru, l-a anunţat că nu mai doreşte să candideze pentru un nou mandat.

Într-o postare pe facebook, Mihai Tudose a dorit să facă câteva precizări privind candidatura sa la șefia organizației județene a PSD, funcție pe care a deținut-o până în octombrie 2015, când a fost ales vicepreședinte la nivel național și a renunțat la președenția PSD Brăila.

[quote]După şedinţa CExN de la Neptun, când s-a hotărât organizarea de alegeri în toate filialele care au conducere interimară, am discutat cu domnul preşedinte Ion Rotaru, domnia sa spunându-mi că nu mai doreşte să candideze şi că opinia lui ar fi ca eu să vin înapoi la organizaţie. I-am spus cu sinceritate că totuşi a avut rezultate foarte bune în timpul mandatului său şi din acest motiv consider că lucrurile ar trebui să continue în acelaşi mod, însă domnul Rotaru a insistat că nu mai candidează. Cred că şi de aici a venit reacţia colegilor, care au spus că mă propun şi mă susţin. Înţeleg că domnul senator a mai vorbit cu domniile lor şi s-a generat acest lucru. Şi atunci: DA, candidez! Dacă toată lumea îşi doreşte acest lucru, este o onoare![/quote], a transmis Tudose.

Fostul premier a ţinut să le mulţumească şi public colegilor din Organizaţia judeţeană PSD Brăila, care l-au propus şi îl susţin pentru funcţia de preşedinte al organizației.

Mihai Tudose a fost în două rânduri ministru al Economiei în guvernele conduse de Victor Ponta şi de Sorin Grindeanu. Doctor în Ştiinţe Militare şi Informaţii, Tudose a cerut în 2016 retragerea acestui titlu după ce în presă au apărut informaţii că ar fi plagiat o parte din lucrarea sa de doctorat. La evaluarea făcută de PSD asupra activităţii Guvernului Grindeanu, Tudose avea zero realizări.

Tudose s-a născut pe 6 martie 1967 și este deputat de Brăila din anul 2000, fiind acum la al cincilea mandat

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •