Politica

Mihai Tudose: Obiectivul PSD Brăila este să obțină doi senatori și patru deputați la alegerile parlamentare

Mihai Tudose: Obiectivul PSD Brăila este să obțină doi senatori și patru deputați la alegerile parlamentare

PSD Brăila și-a început campania electorală cu o vizită la șantierul unde se construiește Podul suspendat peste Dunăre, obiectiv despre care europarlamentarul Mihai Tudose spune că va deveni un simbol al Brăilei, așa cum sunt ceasul din Centrul vechi sau strada Regală.

Vicepreședinte la nivel național al PSD, europarlamentarul Mihai Tudose a spus că obiectivul PSD Brăila este obținerea a două mandate de senator și 4 mandate de deputat la alegerile programate pentru 6 decembrie 2020.

Europarlamentarul Mihai Tudose, fost premier al României când s-a semnat contractul pentru realizarea podului, a declarat că această investiție este o realizare a guvernării PSD și din acest motiv roagă brăilenii să acorde PSD un nou vot de încredere.

Știți că și acum patru ani, noi nu am promis podul ci doar l-am făcut fiindcă lumea se cam săturase de promisiuni. Vrem să le solicităm acum brăilenilor un nou vot de încredere pentru a duce la bun sfârșit, tot cu o guvernare PSD, toate aceste lucrări.

După cum vedem, PNL-ul nu este în stare nici măcar să continue ceea ce s-a început, reușind să blocheze tot felul de chestii. Acum, mai nou, dau vina pe niște găini care cică cuibăresc pe aici, pe undeva. Eu am pus niște întrebări și le pun și acum, cu ocazia aceasta. Să ne spună cineva când a venit solicitarea de la Comisie, dacă a venit? Că deocamdată nu a văzut-o nimeni. Dacă a venit acum o lună, de ce nu a rezolvat Guvernul toate problemele, într-o lună? Dacă a venit acum un an… de ce nu a rezolvat solicitarea până acum? Și dacă avem o problemă cu cuibăritul găinilor din capul liberalilor, de ce nu au rezolvat cu exproprierile, fiindcă asta nu are nicio treabă cu cuibărelile? De ce nu au rezolvat cu mutarea utilităților?. Deci, sunt niște incapabili și este un haos în toată țara, evident haosul este și la Brăila, fiindcă unde pun ei mâna, nici iarba nu mai crește” a spus Mihai Tudose.

Tudose a spus că el speră că românii vor fi înțelepți și între ”cimitirul liberal și viața fără liberali, vor alege viața”.

Vom scăpa din decembrie de acest Guvern haotic și vom duce lucrurile la bun sfârșit noi. Vor fi gata și drumurile dar trebuie să scăpăm de liberali. Cu ei… va fi dezastru!”, a declarat Mihai Tudose.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •