Politica

Mihai Isvoranu: A venit timpul să renaștem!

Mihai Isvoranu: A venit timpul să renaștem!

Candidatul la primăria Brăila din partea Alianței USR-PLUS, Mihai Cristian Isvoranu a vorbit astăzi pentru prima dată în calitate de candidat oficial la alegerile locale din septembrie.

Isvoranu a spus că a strâns semnăturile de susținere în stradă, om cu om și a vorbit și cu cetățenii cu care s-a întâlnit și care au semnat tabelele de susținători. Acesta a spus că a vorbit cu brăilenii despre problemele lor, dar și despre soluțiile Alianței la problemele lor și a rămas uimit de lipsa de speranță pe care o manifestau mulți dintre ei.

”Ce m-a frapat cel mai mult și cu ce-am rămas în urma acestei campanii de strâns semnături este lipsa de speranță. Lipsa de speranță din ochii oamenilor. Lipsa de speranță din vorbele oamenilor. Foarte multe persoane nu mai vor să iasă la vot, sunt scârbite de vechea clasa politică și nu mai cred că pot avea o viață mai bună în orașul nostru.

Toate discuțiile cu brăilenii din perioada de strângere a semnăturilor mi-au întărit si mai mult dorința de a candida și de a câștiga primăria Brăilei. Vreau să le arăt că se poate! Că există speranță! Speranța de a câștiga Primăria nu stă doar în electoratul USR-PLUS.” a spus Isvoranu

Candidatul Alianței USR-PLUS la primăria municipiului Brăila a spus că speră să obțină voturi și de la electoratul PNL, ”care s-a trezit nereprezentat de un liberal adevărat provenit din PNL Brăila”. El a spus că s-ar fi așteptat ca PNL să aibă un candidat ca Alexandru Dănăilă, care a fost viceprimar, și are experiență în administrația publică locală, fiind totodată și președintele PNL Brăila.

Isvoranu spune că speranța lui stă în tinerii din Brăila care s-au întors acasă din cauza pandemiei din orașele universitare unde au plecat la studii.

”Tinerii aceștia au văzut și alte orașe, au văzut și alte administrații locale, au văzut alt fel de organizare și sigur vor vrea să schimbe ceva și în orașul lor natal. Pentru ei am o poveste de viață pe care am trăit-o eu cu mult timp în urmă. Am cunoscut cândva un politician care, pentru a câștiga cât mai multe voturi, făcea totul pentru persoanele de vârsta a treia. Eu întrebam mereu de ce nu face nimic pentru tineri? Eram și eu mai tânăr atunci. Politicianul a scos rezultatele de la alegerile precedente și mi-a arătat: în categoria de vârstă 18-25 ani votaseră aproximativ 1000 de persoane, adică 1,5%. Pentru el și pentru orice alt politician care ar vrea să pună în practică măcar un proiect, nu doar să câștige aceste alegeri, acești tineri nu existau. Ce vreau să spun este următorul lucru: ca să contezi, trebuie să votezi! Din orice categorie de vârstă sau socio-profesională faci parte.

Tinerii brăileni cu care am stat de vorbă își doresc lucruri simple și normale pentru vârsta lor: tinerii de 18-24 de ani vor cluburi, spații de agrement, baze sportive; cei de 25-35 de ani vor locuințe pentru tineri și locuri de relaxare” a povestit Mihai Isvoranu.

Candidatul USR-PLUS la primăria Brăila speră să obțină voturi de la oamenii care în trecut au votat PSD, dar sunt dezamăgiți de nerealizarea proiectelor promise în campania electorală de liderii politici ai PSD de la nivel central – toată țara a văzut cum unii nu stăpânesc bine limba română, cum alții au fost condamnați de justiție.

În încheiere, Isvoranu a amintit de un mesaj postat pe Facebook cu ocazia Zilelor Brăilei de un prieten de-al său, un brăilean plecat de mult la București pentru un trai mai bun, care a scris: “Dacă ai fi trăit, azi ar fi fost ziua ta. La mulți ani, Brăila!”

”Răspunsul meu, pentru el și pentru toți brăilenii, prin intermediul dumneavoastră este: Nu încă, prietene! Brăila trăiește prin mine, trăiește prin tine, prin noi, prin voi, prin toți brăilenii, de oriunde ați fi. A venit timpul să renaștem! Putem!” a spus Mihai Isvoranu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •