Politica

Mesajul lui Adrian Tabarac în ultima zi de campanie

Mesajul lui Adrian Tabarac în ultima zi de campanie

Este ultima zi de campanie electorală și voiam să vă mulțumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-ați acordat, pentru cuvintele voastre, pentru energia voastră.

Eu cred că Brăila nu este un oraș cu destinul ratat, nu este un oraș capturat definitiv de PSD, de găști, de mafie, de impostură și hoție. Nu este un oraș adormit.

Ei vor să ne facă să credem asta!
Ei vor să ne facă să credem că nu e nimic de făcut.

Ei au pus mâna pe toate filialele locale ale partidelor și au creat această impresie că toate porțile sunt închise și că singura cale este resemnarea sau părăsirea orașului. După ce am terminat liceul, eu am ales să rămân aici.
Și am rămas.
M-am luptat cu ei în partid, cu diplomație și tact și m-am luptat cu ei în afara partidului, atunci când diplomația s-a dovedit inutilă.

Am văzut în această campanie cum țipă șobolanii când pui lumina pe ei. Apoi cum fug să se ascundă în găurile din care au ieșit când arăți cine sunt cu adevărat.

Când arăți cât de goi sunt pe dinăuntru. Când le demaști impostura. Când arăți că în spatele mașinilor scumpe, în spatele costumelor de firmă, în spatele ceasurilor de mii de euro, în spatele titlurilor de doctori și ale cărților plagiate, în spatele milioanelor din conturi se ascund niște maneliști hoțomani și lacomi.

Niște oameni fără caracter și fără valoare. Da, pentru asta m-au amenințat, m-au avertizat, m-au înjurat ascunși în spatele unor conturi false, mi-au făcut caricaturi și au scris despre mine tot felul de minciuni.

Dragi prieteni,
Duminică avem șansa să ne luăm Brăila înapoi.

Acestea nu sunt doar niște alegeri. Nu sunt doar alegeri parlamentare în care votăm un partid. Acestea sunt alegerile în care votați pentru voi sau pentru ei. Pentru voi, cetățenii acestui oraș, sau pentru ei, sistemul care a reușit să paraziteze toate filialele locale ale partidelor. Și este ultima șansă când putem face asta. Următoarele alegeri vor fi abia peste patru ani.

Duminică, pe 6 decembrie, le putem arăta că ne-am săturat de felul în care au împărțit Brăila pe felii punându-și oameni de încredere în toate partidele. Le putem arăta că știm că sunt toți pe-o mână, că împreună au furat portul Brăilei, împreună au furat banii din Bulevardul Dorobanți, împreună și-au împărțit apartamentele, terenurile și casele.
Sunt cu toții complicii unui jaf la care județul Brăila a fost supus continuu vreme de 30 de ani.

Dați-mi votul vostru duminică. Și promit că eu o să rămân al vostru. Că o să lucrez pentru voi 1460 de zile de acum în colo.

1460 de zile în care vă stau la dispoziție.

O să duc în Parlament nu numai legi, ci efectiv vocea voastră, a brăilenilor care nu sunteți nici fii de primari, nici milionari în euro, nici bătăuși, nici hoți.

Dați-mi duminică votul vostru și vreme de 1460 de zile o să fiu angajatul vostru.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •