Politica

Membri din organizația municipală a PNL sprijină candidatura lui Adrian Tabarac

Membri din organizația municipală a PNL sprijină candidatura lui Adrian Tabarac

Membri organizației municipale a Partidului Național Liberal se dezic de conducerea interimară a PNL Brăila și refuză să susțină în actuala campanie electorală candidații PNL.

O parte dintre membrii organizației municipale a PNL Brăila transmit că ”alegătorii trebuie să știe că, din momentul în care a fost numit președinte interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, fără legitimitatea dată de vreun vot în interiorul partidului, a fost autorul unei serii întregi de abuzuri”.

De la listele de candidaturi falsificate, ședințele fără cvorum, atacul asupra organizației de Tineret, înlăturarea președinților organizațiilor de cartier ori eliminarea vechilor liberali din secțiile de vot, toată activitatea din PNL Brăila se desfășoară sub semnul tensiunii, al imposturii, al falsului și al mediocrității. Cătălin Boboc nu poate lucra cu niciunul dintre oamenii care îi cunosc caracterul și de aceea aduce în partid persoane străine, mercenari pe care-i poate controla și cu care clădește impostura sa și a acoliților săi” se arată într-un comunicat de presă semnat de câțiva oameni din structurile de conducere ale PNL Brăila.

Liberalii care declară că îl susțin pe Adrian Tabarac sunt cei care de-a lungul timpului s-au opus, la Brăila, abuzurilor PSD, cei care au construit, în plan local, campania electorală pentru președintele Klaus Iohannis și refuzăm să închidem ochii când vedem prăpastia în care Cătălin Boboc împinge partidul.

Nu aceasta este organizația în care am intrat, nu acestea sunt valorile liberale, nu aceștia sunt candidații care ne reprezintă. În concluzie, dezaprobăm maniera abuzivă practicată de președintele interimar Cătălin Boboc, în opoziție cu principiile și valorile liberale și anunțăm, prin prezentul comunicat, că vom sprijini candidatura independentă a lui Adrian Tabarac, singurul liberal aflat, de fapt, pe buletinele de vot la aceste alegeri” mai susțin liberalii demisionari.

Susținătorii declarați ai lui Adrian Tabarac sunt: membru BPJ-Bucur Raluca, șef OSV – Iacobescu Aurel, șef OSV-Cociaș Enica, șef OSV- Ungureanu Magdalena, membru TNL-Moroianu Claudia, șef OSV-Istrate Tinca, președinte cartier – Constandache Petca, șef OSV- Veisel Daniela,    șef OSV- Mocaniță Magdalena.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •