ProBr

Meciuri spectaculoase, cu multe goluri, în a doua zi a turneului de la Cazasu

Meciuri spectaculoase, cu multe goluri, în a doua zi a turneului de la Cazasu

Sâmbătă, pe stadionul din Cazasu, s-au jucat meciurile etapelor a II-a și a III-a din cadrul turneului zonal 2 al campionatului de juniori A1. În meciurile de dimineață s-au înregistrat două egaluri identice, scor 3-3. În partidele jucate după amiază, s-au înregistrat două victorii clare ale echipelor din București și Vânători.

Sâmbătă dimineață, în primul meci s-au întâlnit Avântul Vânători și ACS Comunal Cazasu. Cazasu a deschis scorul în minutul 2 prin Alexandru Gruia, dar peste 3 minute gălățenii de la Vânători au egalat prin Boșneagă. Cu trei minute înaintea pauzei, Cazasu a trecut din nou la conducere, prin golul marcat de Marian Ionescu în minutul 42 și gazdele turneului au intrat în avantaj la pauză. În minutul 63 Avântul Vânători a restabilit egalitatea prin golul marcat de Diaconu. În minutul 73 Marian Ionescu a marcat pentru 3-2 și se părea că echipa din Cazasu se îndreaptă spre a doua victorie la limită la acest turneu. În minutul 90+1 George Aften a prins un șut din afara careului care l-a lăsat fără replică pe portarul Nica, iar meciul s-a terminat la egalitate, scor 3-3.

În al doilea meci al dimineții de sâmbătă s-au întâlnit United Bucharest și Gloria Albești. Prima repriză a fost controlată clar de bucureșteni, care au marcat de două ori prin Mateescu în minutul 17 și Vârlan în minutul 40, dar au avut și două bare. după pauză, în primul sfert de oră, cei de la Albești au întors rezultatul prin golurile marcate de Saliman în minutul 51, Bordea în minutul 55 și Hristu în minutul 60. În minutul 70 Stoian a egalat și totodată a stabilit și scorul final.

În primul meci disputat sâmbătă după amiază s-au întâlnit Vulturii Pasărea și Avântul Vânători. Gălățenii de la Vânători au câștigat cu 5-1 (3-0) prin golurile marcate de Gheorghiu în minutul 19, Badiu în minutul 26, Potârniche în minutul 39, Struță în minutul 76 și 87, respectiv Negrilă în minutul 84.

În ultimul meci din etapa a III-a a turneului semifinal zonal 2, ACS Comunal Cazasu a întâlnit pe United Bucharest. Bucureștenii au dominat clar meciul și s-au impus cu scorul de 7-0 (2-0). Au marcat: Dumitru în minutul 26, Stoica în minutul 29, Mateescu în minutul 62, Marinescu în minutele 65 și 66, și Luchianu în minutele 70 și 86.

Astăzi se vor disputa partidele:

Vulturii Pasărea – Bucharest United – ora 16.00

ACS Comunal Cazasu – Gloria Albești – ora 18.00

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •