Sport

Meciuri dificile pentru echipele brăilene în etapa a VII-a a Ligii a 3-a

Meciuri dificile pentru echipele brăilene în etapa a VII-a a Ligii a 3-a

Sâmbătă, de la ora 15.00, cele patru echipe brăilene au misiuni dificile în confruntările din etapa a VII-a a Ligii a 3-a. Viitorul Ianca, CS Făurei și Dacia Unirea Brăila joacă pe teren propriu, iar Sportul Chiscani are meci în deplasare.

Viitorul Ianca, locul 6 în seria a II-a după 6 etape, cu 9 puncte, va juca pe teren propriu cu Sporting Liești, ocupanta locului 3 cu 13 puncte. Echipa din Liești vine după o victorie cu 2-1 în fața Daciei Unirea Brăila, în timp ce formația pregătită de Laurențiu Ivan a reușit doar o remiză pe terenul celor de la Avântul Valea Mărului, ultima clasată în seria a II-a a Ligii a 3-a.

Echipa din Ianca nu-și mai permite pași greșiți dacă vor să rămână aproape de locurile de podium, acolo unde adversara din această etapă a ajuns, fiind la egalitate de puncte cu liderul seriei. Meciul de pe stadionul Ștefan Vrăbioru din Ianca va fi arbitrat la centru de Apetrei Cosmin din Roznov, ajutat de arbitrii asistenți Diaconu Andrei din Iaşi și Colniceanu Daniel din Tulcea.

Dacia Unirea Brăila va întâlni în etapa a VII-a din seria a II-a a Ligii a 3-a pe ACS Suporter Club Oțelul Galați, lidera la zi, cu 13 puncte și golaveraj 11-4. Dacia Unirea ocupă acum poziția a 4-a în clasament, cu 12 puncte și golaveraj 17-7, având alături de CSM Focșani cel mai bun atac din serie. Din păcate, echipa pregătită de Florentin Petre vine după două înfrângeri cu același scor 1-2, în campionat cu Sporting Liești și în Cupa României cu SCM Gloria Buzău. Gălățenii sunt neînvinși din 22 septembrie, când au pierdut cu 0-1 în Cupa României, cu CSM Focșani.

Partida care se va juca pe stadionul din Însurăței va fi condusă la centru de Robu Ovidiu din Chitila, ajutat de arbitrii asistenți Vatamanu Cosmin și Necula Mihăiță, ambii din București. Robu a mai arbitrat pe Dacia Unirea în meciul cu CS Făurei, din 2 octombrie, câștigat cu 5-1 de echipa lui Florentin Petre.

CS Făurei este a treia echipă brăileană care joacă pe teren propriu în etapa a VII-a. Echipa la care joacă cei trei frați Nicoliță va da piept cu fostul lider al seriei, CSM Rm. Sărat, clasată acum pe locul 2, cu 13 puncte și golaveraj 10-4. CS Făurei are doar două puncte după 6 etape, ambele obținute pe terenuri străine. De data aceasta Bănel Nicoliță vrea să ”spargă gheața” și să obțină primele puncte pe teren propriu.

Meciul de la Făurei va fi condus la centru de Motan Mihai din Ploiești, ajutat la cele două linii de Istrate Marian și Bălțatu Mihai, ambii din Buftea.

Sportul Chiscani, ocupanta locului 7, cu 5 puncte, se deplasează la Bacău, unde va întâlni pe stadionul Comunal din Letea Veche pe CSM Bacău, ocupanta locului 8, cu 4 puncte. Echipa lui George Pascu vrea să recupereze la Bacău punctele pierdute etape trecută pe teren propriu. Meciul va fi arbitrat de Aelenei Ciprian din Iaşi, ajutat de arbitrii asistenți Blănariu Alexandru din Fălticeni și Ungvari Levente din Haghig. Aelenei a mai arbitrat echipa din Chiscani în octombrie 2018, într-un meci pierdut de chiscăneni pe teren propriu, 1-2 cu Progresul Spartac.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •