Silviu Mares 15 noiembrie 2012
Maine, sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Braila

Maine, sedinta extraordinara a Consiliului Judetean BrailaIn Sala Mare de sedinte a Palatului Administrativ va avea loc, maine, 16 noiembrie, incepand cu ora 10.00, sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Braila.

Pe ordinea de zi a legislativului judetean se afla patru proiecte de hotarare.

Consilierii vor dezbate, in primul rand, un proiect de hotarare privind rectificarea repartizarii, pe unitati administrativ-teritoriale, a procentului de 20% din sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugat,a pentru echilibrarea bugetelor locale si din cota de 18,5%  din impozitul pe venit, pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de functionare si/sau de capital, pentru sustinerea programelor de dezvoltare locala si pentru proiecte de infrastructura care necesita cofinantare locala pe anul 2012.

La punctul al doilea, executivul judetean solicita votul in plen al consilierilor asupra proiectului de hotarare privind repartizarea, pe unitati administrativ-teritoriale, a sumelor defalcate din TVA, pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2012, pentru achitarea arieratelor inregistrate in contabilitatea unitatilor administrativ-teritoriale provenite din derularea Programului de dezvoltare a infrastructurii din spatiul rural, aprobat prin O.G. nr.7/2006.

De asemenea, pe ordinea de zi a sedintei de maine se afla si un proiect de hotarare privind repartizarea, pe unitati administrativ-teritoriale, a sumelor defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale  pe anul 2012, pentru achitarea arieratelor  inregistrate in contabilitatea unitatilor administrativ-teritoriale  provenite din derularea Programului privind reabilitarea, modernizarea si /sau asfaltarea drumurilor de interes judetean si de interes local, alimentarea cu apa, canalizarea si epurarea apelor uzate la sate, aprobat prin H.G. 577/1997.

Ultimul punct asupra caruia se va exprima prin vot plenul Consiliului Judetean se refera la un proiect de hotarare privind repartizarea, pe unitati administrativ-teritoriale, a sumelor defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2012, pentru achitarea arieratelor inregistrate in contabilitatea unitatilor administrativ-teritoriale, fata de furnizorii de bunuri, servicii si lucrari.

Paul IOAN

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.