Sport

LPS Brăila și CSM București egale în meciul junioarelor I

LPS Brăila și CSM București egale în meciul junioarelor I

Duminica trecută, în sala de jocuri a LPS Brăila s-a disputat unul dintre cele mai interesante meciuri din campionatul junioarelor I la handbal. LPS Brăila, pregătită de profesorul Cristian Preda, cu câteva jucătoare de la echipa de Divizia A a HC Dunărea, a întâlnit echipa junioarelor 1 de la CSM București. După un meci strâns, cu ambele echipe pe rând la conducere pe tabela de marcaj, scorul final a fost egal, 27-27.

CSM-ul a deschis scorul, apoi fetele de la Brăila au marcat de 4 ori la rând. Dacă în minutul 5 era 4-1 pentru LPS, în minutul 9 CSM-ul conducea, scor 4-5. În minutul 22 Brăila s-a distanțat din nou la două goluri, iar în minutul 27 Iordache a refăcut diferența de 3 goluri, scor 13-10. Cu un minut înaintea pauzei LPS Brăila conducea cu 15-11, după două goluri consecutive ale Laurei Surdu, dar în ultimul minut oaspetele au înscris de două ori și la vestiare s-a mers la scorul 15-13.

Coteț a marcat primul gol al reprizei a II-a, iar în minutul 35 iordache marca pentru 18-14. De la 23-19 în minutul 48, antrenorul oaspetelor, Răzvan udriștioiu, soțul handbalistei de la Dunărea Brăila, Aneta Udriștioiu, a găsit soluții pentru a închide drumul spre poarta echipei sale care nu a primit gol până în minutul 56 și a trecut la conducere pe tabela de marcaj, scor 23-24.

Finalul a fost încins, cu echipa brăileană lipsită de aportul Mirabelei Coteț, eliminată de pe teren după a treia eliminare de două minute. În minutul 58 CSM-ul conducea cu două goluri, scor 24-26. Brăila a egalat după golurile marcate de Iordache și Surdu. Bucureștencele au înscris în ultimul minut și sperau la o victorie la Brăila, dar în ultimele secunde ale meciului Iulia Sava a marcat golul egalării.

Pentru LPS Brăila au marcat: Adelina Iordache -6, Iulia Sava -6, Mirabela Coteț -3, Diana Gașpar -3, Laura Surdu -3, Ioana Conțu -3, Andreea sandu -2 și Amalia Terciu -1. Au mai jucat: Alexandra Perianu și Daria Ene – portari.

LPS Brăila are doar un punct după primele două etape în campionatul junioarelor 1. Etapa viitoare va juca în deplasare, la CSS Slobozia, duminică, 22 septembrie.

În etapa a II-a a campionatului de junioare II, LPS Brăila a câștigat în deplasare la CS Medgidia cu 35-23, după ce la pauză scorul a fost egal, 16-16.

La junioare III, Olimpia Brăila a pierdut pe teren propriu cu 13-29 (8-14) meciul din etapa a II-a cu CSS Galați. Junioarele III de la HC Dunărea Brăila au fost învinse de CSS Constanța, scor 40-20 (17-8).

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •