ProBr

LPS Brăila și-a compromis șansele la medalii după a doua înfrângere consecutivă la turneul final

LPS Brăila și-a compromis șansele la medalii după a doua înfrângere consecutivă la turneul final

Handbalistele de la LPS Brăila au avut o evoluție sub așteptări și în al doilea meci de la turneul final al campionatului național de junioare 2. Fetele pregătite de Ion Bucovală și Bianca Nicoleta Vlad au pierdut 23-32 (11-15) meciul cu Chimia Rm. Vâlcea, echipă care pierduse la o diferență de 16 goluri meciul cu Corona Brașov.

Fetele de la LPS Brăila au prestat un joc slab, cu multe ratări în situații de unu la unu, iar poarta nu a fost în zi bună nici la acest meci.

Fetele de la LPS Brăila au condus o singură dată în meciul cu Chimia Rm. Vâlcea, în debutul meciului, când Laura Surdu a deschis scorul. Vâlcencele au preluat conducerea în minutul 7 și au avut 1-2 goluri avans până în minutul 20, când Mihaela Iordache a egalat la 8. Vâlcencele au marcat apoi de 3 ori la rând și până la pauză s-au distanțat la 4 goluri, scor 15-11.

În primele 7 minute ale reprizei a doua doar vâlcencele au marcat două goluri și au mărit diferența la 6 lungimi. În minutul 39 diferența s-a mărit la 7 goluri, scor 19-12, iar la jumătatea reprizei scorul a fost 22-17. În următoarele patru minute vâlcencele au marcat de 4 ori fără să primească niciun gol și s-au distanțat prima dată la nouă goluri, iar în minutul 52 diferența s-a mărit la 10 goluri, scor 28-18. Aceeași diferență era și în minutul 59, când Laura Surdu a marcat ultimul gol al meciului.

Pentru LPS Brăila au marcat: Iulia Sava -6 goluri, Laura Surdu -6, Ioana Conțu -4, Mihaela Iordache -3, Ana Maria Cazan -3 și Cristina Surdu -1. Au mai jucat: Mădălina Mănăilă, Melania Marin; Cristina Neagu, Marina Șișu, Sara Hodiș, Anca Popescu, Alexandra Perianu și Daria Ene.

Sunt echipe foarte bune și am picat și într o grupa foarte grea, dar asta nu este o scuză. Trebuie să te și lupți. Câteodată ambiția și determinarea învinge și așa a fost cazul și la meciul de azi. Ele și-au dorit și au luptat mai mult ca noi” a declarat antrenoarea fetelor de la LPS Brăila, fosta handbalistă a Dunării Brăila, Bianca Nicoleta Vlad (Eșanu).
Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •