Actualitate

LPS Brăila a încheiat seria B pe primul loc, cu două victorii în ultimele două etape

LPS Brăila a încheiat seria B pe primul loc, cu două victorii în ultimele două etape

Handbalistele junioare 1 de la LPS Brăila au încheiat sezonul regulat din seria B pe primul loc, cu 9 victorii și o singură înfrângere. Săptămâna aceasta echipa pregătită de Cristian Cezar Preda și Eugen Jelesneac a obținut ultimele două victorii, în deplasare la CSS Galați și acasă cu CSH Art Galați.

Miercuri seara, fetele de la LPS Brăila au câștigat cu 30-14 (16-10) meciul de la Galați, cu ultima clasată în serie, iar sâmbătă la prânz au învins cu 28-19 (9-7) pe CSH Art Galați, în sala proprie.

Meciul de la Galați, cu CSS, a fost controlat de la cap la coadă de echipa brăileană, cele două echipe fiind la egalitate o singură dată, la scorul de 1-1. La jumătatea primei reprize fetele de la LPS Brăila aveau deja 7 goluri avans, scor 5-12. Cu două minute înaintea pauzei diferența era de 9 goluri, scor 16-7, dar pe final gălățencele au marcat de trei ori fără să primească gol și au redus handicapul la șase goluri.

În primele 10 minute ale reprizei a doua LPS Brăila a marcat de 4 ori fără să primească gol. În minutul 52 LPS Brăila avea 13 puncte avans, scor 11-24. Meciul s-a terminat cu trei goluri consecutive marcate de echipa brăileană, care s-a impus la 16 goluri, cu doar 4 goluri primite în repriza a doua.

Pentru LPS Brăila au marcat: Nicoleta Popa -7, Alexandra Vrabie -7, Laura Surdu -6, Diana Gașpar -3, Mirabela Coteț -3, Roxana Popa -1, Alexandra Oprea -1, Adelina Iordache -1, Iulia Sava -1.

Sâmbătă, în ultimul meci din serie, LPS Brăila a câștigat cu 28-19 meciul cu CSH Art Galați, după ce la pauză au intrat doar cu două goluri avans.

Prima repriză a fost destul de echilibrată, gălățencele ratând nu mai puțin de 4 aruncări de la 7 metri. ARt galați a condus o singură dată, marcând primul gol al meciului în minutul 3. Brăila a reușit să se desprindă abia în minutul 25, când Alexandra Vrabie a marcat pentru 8-5.

În repriza secundă LPS Brăila a marcat primele două goluri prin Iulia Sava și Anna Stan. Diferența de 3-4 goluri s-a menținut până în minutul 43, când Iasmina Ichim a marcat pentru 17-11. În minutul 55 diferența s-a mărit la 8 goluri, scor 23-15. În minutul 59 s-a înregistrat prima dată o diferență de 9 goluri, scor 26-17,  iar în ultimul minut și jumătate de joc ambele echipe au mai marcat câte două goluri și scorul final a fost 28-19 (9-7).

Pentru LPS Brăila au marcat: Iulia Sava -7, Alexandra Vrabie -6, Iasmina Ichim -5, Nicoleta Popa -4, Mirabela Coteț -3, Anna Stan -1, Roxana Popa -1, Diana Gașpar -1.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •