Politica

Liderul PLUS Brăila infirmă zvonurile că ar exista tensiuni în alianța cu USR

Liderul PLUS Brăila infirmă zvonurile că ar exista tensiuni în alianța cu USR

Ca urmare a unor atacuri ale formaţiunii Pro România Brăila la adresa alianței USR-PLUS, preşedinte al PLUS Brăila, Adrian Neagu vine cu unele precizări.

Liderul PLUS Brăila spune că înţelege faptul că Pro România la Brăila nu va mai avea susţinerea electoratului, aşa cum a avut-o când lider era fostul premier Mihai Tudose şi că actualii lideri ai acestei formaţiuni, nici pe departe nu se ridică la nivelul acestuia.

Deoarece actualilor lideri ai Pro România Brăila le este teamă că vor intra cu formaţiunea politică în anonimat, aceştia caută să se agaţe de orice oportunitate ca să poată ieşi în evidenţă şi să-şi atragă noi membri.
Oportunitatea li s-a oferit printr-un fost membru al PLUS Brăila, ce era coordonator al uneia dintre cele 24 de comunităţi locale de pe raza municipiului şi care nu a acceptat ca PLUS să aibă negocieri cu partenerul de Alianţă, USR Brăila, pentru realizarea listelor comune de candidați la Consiliul Local Municipal și Consilul Județean. Față de poziția avută împotriva Alianței USR-PLUS, membrului în cauză i s-a comunicat faptul că nu va exista ruptură între USR şi PLUS nici la Brăila şi nici la nivel naţional. Acesta a fost motivul pentru care, un singur membru al PLUS Brăila, a ales calea să părăsească formaţiunea şi să se alăture Pro Romania, unde a găsit <<înţelegerea>> să atace filiala noastră
„, spune Adrian Neagu, liderul PLUS Brăila.

Neagu spune că formațiunea pe care o conduce nu a intrat în nici o negociere cu PNL Brăila, și susține că nici partenerul de Alianță, USR Brăila, nu a negociat nimic.

Dacă va exista o negociere cu PNL Brăila pentru a ne uni forțele pentru a învinge PSD în alegerile locale, aceasta nu va avea loc decât cu participarea ambilor parteneri de Alianţă. Precizez că la momentul actual încă suntem în negocieri cu USR Brăila, pentru a găsi cea mai bună variantă de reprezentare a candidaţilor USR şi PLUS pe listele comune la alegerile locale. Toată această intoxicare aruncată în mediul online şi transmisă presei, de către conducerea Pro Romania Brăila este de prost gust şi specific politicilor <<dâmboviţene>>. Vreau să retransmit brăilenilor, că PLUS Brăila doreşte să facă o altfel de politică, de construcţie în interesul comunităţii cu oameni integri şi oneşti şi nu vrem să avem de a face cu metodele formaţiunilor politice mai vechi, de manipulare a cetăţenilor prin minciuni şi dezinformări.” a mai precizat Adrian Neagu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •