Sport

Kinder Brăila singura echipă care a marcat în poarta celor de la Academia Gheorghe Hagi

Kinder Brăila singura echipă care a marcat în poarta celor de la Academia Gheorghe Hagi

În weekendul trecut, AS Kinder Brăila a fost gazda etapei zonale a Trofeului Gheorghe Ene, destinat copiilor născuți în anul 2011 sau mai mici.

Turneul zonei 2 a adus la start 5 echipe, Delta Dobrogea Tulcea neprezentându-se la turneu. Academia Gheorghe Hagi a câștigat competiția de la Brăila, cu 4 victorii din tot atâtea meciuri, reușind să înscrie 20 de goluri și a primit doar două, ambele de la Kinder Brăila.

Kinder Brăila a terminat pe locul 4 acest turneu. În primul meci micuții jucători pregătiți de Mihai Anghel au câștigat primul meci de la acest turneu, scor 3-0 cu Galactic Focșani. Golurile brăilenilor au fost marcate de Kati Metin și Chirovan Alexandru -2 goluri. În al doilea meci, jucat vineri seara, Kinder Brăila a pierdut cu 2-3 meciul cu Șomii Dunăreni Galați. În acest meci, golurile celor de la Kinder au fost marcate de Radu Alexandru și Chirovan Alexandru.

Sâmbătă, 30 noiembrie, Kinder Brăila a jucat un singur meci, seara, cu Academia Gheorghe Hagi. Brăilenii au sperat până spre final că pot obține un rezultat pozitiv în meciul cu cea mai bună echipă a turneului. Constănțenii au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Octavian Gherghișan și Denis Ivănescu. Kinder a avut însă o perioadă excelentă și a marcat de două ori, prin Matei Tureac și Kati Metin. În ultimele minute ale partidei cei de la Academia Gheorghe Hagi au mai marcat de două ori prin Octavian Gherghișan și Vlad Nica, care au adus acestora victoria cu scorul de 4-2. Acesta a fost ultimul meci pentru cei de la Academia Gheorghe Hagi, care s-au calificat la turneul final, iar singurele goluri primite au fost cele de la Kinder Brăila.

Duminică dimineață Kinder Brăila a jucat ultimul meci, cu Prosport Academy București. Meciul nu mai avea nici o miză, iar bucureștenii s-au impus cu scorul de 5-1. Golul brăilenilor a fost marcat de Kati Metin.

Lotul echipei Kinder Brăila va fi format din următorii jucători: Alexandru Chirovan, Alexandru Mitu, Dan Armenciu, Robert Ignătescu, Andrei Metin Kati, Mihai Ciulea, David Panait, Alexandru Radu, Rareș Gagu, Andrei Roman, Matei Tureac și Ștefan Stănilă. Coordonator grupă: profesor Mihai Anghel. 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •