ProBr

Juniorii A1 de la Comunal Cazasu victorioși în primul meci de la turneul semifinal zona 2

Juniorii A1 de la Comunal Cazasu victorioși în primul meci de la turneul semifinal zona 2

Vineri, 14 iunie, la Cazasu s-au jucat meciurile din prima etapă a turneului de zonă 2 al Campionatului Naţional de fotbal rezervat juniorilor A1. La turneul semifinal zona 2 participă cinci echipe: ACS Comunal Cazasu, Bucharest United (Bucureşti), Vulturii Pasărea (Ilfov), Gloria Albeşti (Constanţa), Avântul Vânători (Galaţi).

În primul meci al turneului s-au întâlnit campioana județului Brăila, ACS Comunal Cazasu, și campioana județului Ilfov, Vulturii Pasărea. Meciul a fost unul echilibrat, cu răsturnări de scor, dar și cu multe greșeli de arbitraj. Căzăcenii au ratat un penalty prin Ionescu, iar oaspeții au terminat meciul în zece jucători, Burlacu fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 4. Adrian Niță a pierdut o minge în apropiere de centrul terenului și Cristian Șerban a pătruns perpendicular spre poartă, a intrat în careu și a șutat în dreapta portarului Nica, 0-1.

În minutul 7 echipa din Cazasu a restabilit egalitatea. După o incursiune pe partea dreaptă a lui Soare, acesta a intrat în careu și a trimis mingea în fața porții și după o bâlbâială la doi metri de poartă Gruia a trmis în poartă și a restabilit egalitatea.

Peste două minute Petru Andronache a șutat de la distanță și portarul ilfovenilor a deviat mingea în corner, de sub transversală. În minutul 17 Ionescu a șutat de la marginea careului, iar portarul ilfovenilor a respins în față.

În minutul 29, George Ganciu a reluat în poartă din interiorul careului o centrare de pe dreapta și a readus echipa ilfoveană în avantaj.

În minutul 32 Ionescu a șutat de la 12 metri ușor lateral, iar portarul a respins în corner, pentru ca peste 5 minute Gruia să șuteze de la 7 metri dar portarul ilfovenilor a respins cu piciorul.

În minutul 44 portarul Bogdan Nica a degajat puternic, mingea a căzut în mijlocul careului și a sărit peste portarul ilfovenilor surprins în față, și mingea a intrat în poartă, 2-2 scor la pauză.

Repriza secundă a început pe o ploaie torențială. În minutul 57 Chiru Dumitru l-a surprins pe picior greșit pe portarul Ion și a adus echipa gazdă a turneului pentru prima dată în avantaj, 3-2.

Doar patru minute a durat bucuria căzăcenilor. În minutul 61, la o învălmășeală în bălțile din careul celor de la Cazasu, Grosu a șutat la poartă, mingea a lovit bara din stânga portarului Nica și a intrat în poartă, 3-3.

În minutul 88, după o acțiune prelungită de atac a celor de la Comunal Cazasu, Ionescu a reușit să trimită în poartă, marcând astfel golul care avea să aducă victoria gazdelor turneului.

În minutul 90 Burlacu a primit al doilea cartonaș galben și ilfovenii au terminat meciul cu un om în minus.

ACS Comunal Cazasu a jucat în formula: Bogdan Nica – Petru Andronache, Pavel Andronache, Răzvan Stan, Ovidiu Roşca, Adrian Niţă, Chiru Dumitru, Marian Ionescu, Bogdan Dumitru, Marius Soare, Georgian Gruia. rezerve: Moise – Stoian, Oprișan, Patriche, Malancă, Ciupercă, Erdem.

Astăzi, pe stadionul din Cazasu, au loc meciurile:

Ora 09:30 Avântul Vânători  – ACSC Cazasu

Ora 11.30 Bucharest United – Gloria Albeşti

Ora 16:30 Avântul Vânători – Vulturii Pasărea

Ora 18:30 ACSC Cazasu – Bucharest United

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •