Sport

Junioarele IV de la LPS Braila neinvinse in primele 3 meciuri la turneul final

Junioarele IV de la LPS Braila neinvinse in primele 3 meciuri la turneul final
Junioarele IV de la LPS Braila neinvinse in primele 3 meciuri la turneul final
Junioarele IV de la LPS Braila neinvinse in primele 3 meciuri la turneul final

Echipa de handbal junioare IV de la LPS Brăila a încheiat grupa B a turneului final al campionatului național rezervat acestei categorii de vârstă pe primul loc, cu 3 victorii din tot atâtea meciuri și a intrat în grupele principale, unde s-au calificat cele mai bune 8 echipe din țară.

Joi dimineaţă, în primul meci din grupa B din cadrul turneului final al Campionatului Naţional de handbal junioare IV, LPS Brăila a câştigat la opt goluri diferenţă, scor 24-16 (14-9), partida cu HCM Baia Mare. Brăilencele au avut o evoluţie foarte bună şi au condus ostilităţile în teren şi pe tabela de marcaj pe toată durata jocului.Ăn repriza a doua s-a înregistrat cea mai mare diferență de scor, în care echipa brăileană, pregătită de profesorul Viorel Alexandru, a condus şi la 11 goluri diferență.

Pentru LPS Brăila au marcat Laura Surdu 5 goluri, Sara Hodiş 5, Claudia Stroe 5, Adelina Iordache 4, Andreea Surdu 2, Andreea Boboc 2, Andra Nistor 1.

Ieri după-amiază, de la ora 17.45, LPS Brăila a jucat cu CSM Bucureşti, formaţie care în primul meci a învins-o pe CSS Drobeta Turnu Severin, una dintre echipele puternice de la acest turneu final, care a deplsat la Brașov un lot de 18 jucătoare. După un meci echilibrat, LPS Brăila s-a impus și în fața bucureștencelor cu 15-12 (5-5), în primul rând datorită abordării tactice a jocului.

În acest meci, pentru LPS Brăila au marcat:  Claudia Stroe -3, Mădălina Toma -1, Laura Surdu -4, Sara Hodiș – 3 și Adelina Iordache -4.

Vineri dimineață, de la ora 9.30, handbalistele de la LPS Brăila au câștigat și ultimul meci din grupă, cu CSS Drobeta Turnu Severin, cu 24-14 (10-6), după o primă repriză în care și-au tratat cu lejeritate adversara. Pentru echipa brăileană au marcat: Laura Surdu -10 goluri (5 de la 7 m), Sara Hodiș -3, Claudia Stroe -6, Mădălina Toma -3, Andra Nistor -1 și Andreea Boboc-1. Junioarele IV de la LPS Braila neinvinse in primele 3 meciuri la turneul final

Astăzi, de la ora 14.00, în primul meci din grupa principală, LPS Brăila va întâlni pe Universitatea Craiova, iar sâmbătă dimineață, de la ora 9.00, va juca cu United Galați. Pentru a se califica între primele 4 echipe la acest turneu final, LPS Brăila are nevoie de o victorie într-unul din aceste două meciuri.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •