Politica

Isvoranu: Pe 27 septembrie vom vota pentru prosperitatatea Brăilei și pentru readucerea acasă a tinerilor brăileni

Isvoranu: Pe 27 septembrie vom vota pentru prosperitatatea Brăilei și pentru readucerea acasă a tinerilor brăileni

Mihai Isvoranu, candidatul Alianței USR-PLUS la primăria municipiului Brăila a vorbit despre importanța alegerilor locale în cadrul conferinței de presă organizată cu ocazia prezenței la Brăila a președintelui USR, Dan Barna.

Isvoranu a spus că dincolo de a alege un anume candidat, la aceste alegeri locale este vorba despre alegerea între două feluri de a face administrație publică și de a face politică.

Pe 27 septembrie, dincolo de a alege  o culoare politică sau un anume candidat, este vorba despre alegerea între doua sisteme, două feluri de a face administrație publică și de a face politică. Unul orientat spre estul Europei: bazat pe angajări în administrația publică pe pile, pe relații, pe carnete de partid, cu blocarea inițiativei private și cetățenești care a dus la sărăcirea Brăilei, la plecarea oamenilor în alte orașe mai prospere din țară sau în afara țării pentru a câștiga o pâine cinstită pentru ei și familiile lor. Au plecat lăsând în urmă familii neîntregite, iar orașul s-a depopulat de tineri – la acest moment populația Brăilei este una dintre cele mai îmbătrânite din orașele țării. Celălalt sistem este cel orientat spre vestul Europei, bazat pe administrație transparentă, pe locuri de muncă în primărie obținute pe merit și competitivitate. Orientat către absorbția cât mai mare de fonduri europene vitale pentru reconstrucția orașului, pentru reconstrucția vieții economice și pentru îmbunătățirea educației, mai specific pentru prosperitatatea Brăilei și pentru readucerea acasă a tinerilor brăileni, pentru reîntregirea multora dintre familii” a spus Isvoranu.

Candidatul propus de Alianța USR-PLUS la primăria Brăila spune că, prin oamenii pe care îi propune alianța pe listele de consilieri, vine cu un suflu nou, cu o viziune politică proeuropeană bazată pe valori și performanță care conduc spre prosperitate.

Pentru noi, brăilienii, sunt vitale aceste alegeri. Votăm ca până acum, pentru nedezvoltare și sărăcie, sau votăm pentru prosperitate și orientarea Brăilei spre Europa, așa cum a fost în perioada ei de glorie?Noi, brăilenii, vom decide pe 27 septembrie! E în puterea noastră să schimbăm viitorul Brăilei, al brăilenilor și al copiilor noștri. Putem face asta!” a mai spus Cristian Mihai Isvoranu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •