Silviu Mares 21 iulie 2020
Programul spectacolelor Teatrului Maria Filotti suspendat din cauza creșterii numărului de cazuri de infectări cu COVID-19 în Brăila

Sâmbătă, 25 iulie, de la ora 20.30, pe scena exterioară de pe strada Mihai Eminescu, Teatrul Maria Filotti îi așteaptă pe iubitorii de teatru la a doua premieră a verii, ”Rapsodie în doi”.

A doua premieră din proiectul TMF ESTIVAL este compusă din textele ”Frumos e în septembrie la Veneția” de Teodor Mazilu și un colaj de cinci scene din faimoasa comedie a aceluiași autor, ”Proștii sub clar de lună”, dar care sunt dedicate aceleiași teme, ”Avatarul cuplului în zilele noastre”.

Distribuția acestui spectacol, în ordinea intrării în scenă: Liviu Pintileasa, Ramona Gîngă, Emilian Oprea, Mihaela Trofimov, Corina Borș, Silviu Debu și Narcisa Novac.

„Rapsodie în doi” este o creație colectivă a trupei de actori coordonată regizoral și scenografic de Lucian Sabados, pe muzica originală interpretată live de Cornel Cristei (pian) și actrița Wanessa Radu (voce). Scenografia este semnată de Carmen Rus și Mariana Bogdan.

Comentarii