Sport

Investitor nou la Dacia Unirea Brăila, dar și foarte mulți jucători noi

Investitor nou la Dacia Unirea Brăila, dar și foarte mulți jucători noi

Valentin Avramescu, administrator special al Dacia Unirea Brăila, a anunţat că Adrian Ovidiu Onosă a fost cooptat în Consiliul Director în calitate de  membru-asociat/finanţator.

 ”Antreprenorul de succes” din Bucureşti, aşa cum îl anunţă clubul brăilean pe Onosă, nu merge cu mâna goală la clubul brăilean, ci împreună cu şase jucători care au activat în prima parte a sezonului la Sportul Snagov: Octavian Stanciu, Paul Cubleşan, Cosmin Novac, Narcis Ioniţă, Florin Lungu şi Cristian Postoarcă. Pentru Cubleșan nu este prima aventură la Dacia Unirea Brăila, după sezonul 2017-2018. Dacia Unirea a ajuns astfel la 15 jucători noi în lot, dar mai sunt așteptați încă 3-4 jucători.

Dacia Unirea Brăila ocupă, în acest moment, locul 15, penultimul, retrogradabil, în Seria a 2-a a Ligii 3, cu doar 8 puncte acumulate după primele 15 etape. Echipa antrenată de Florentin Petre e la patru puncte peste CS Medgidia, prima clasată deasupra zonei roşii. Lider este Unirea Slobozia, cu 37 de puncte.

Conducerea clubului brăilean a anunţat că, după primirea lui Onosă în Consiliul Director, obiectivul pe termen scurt este formarea unei echipe puternice de seniori şi evitarea retrogradării, în timp ce pe termen lung se doreşte revenirea în sezonul viitor în Liga a 2-a.

Iată comunicatul clubului Dacia Unirea Brăila:

Cu multă speranţă pentru viitor, vă aducem la cunoştinţă, atât suporterilor şi simpatizanţilor echipei noastre, cât şi întregului fotbal brăilean, finalizarea cu succes a discuţiilor privind colaborarea în domeniul sportiv cu dl. Adrian – Ovidiu Onosă, antreprenor de succes în Bucureşti, implicat până acum în proiectele sportive de la cluburile “Carmen Bucureşti” şi “CS Sportul Snagov“. Aceste discuţii s-au finalizat prin depunerea cererii de adeziune la clubul nostru conform Statutului Asociaţiei  “Dacia Unirea” Brăila, cerere care va fi aprobată în adunarea generală din această săptămână-urmând ca dl. Adrian – Ovidiu Onosă să fie cooptat în Consiliul Director în calitate de membru-asociat/finanţator.

Îi urăm un sincer bun venit  în cadrul clubului nostru d-lui Adrian – Ovidiu Onosă, îl asigurăm de susţinerea şi transparenţa noastră deplină, având totodată convingerea că experienţa pe care domnia sa a acumulat-o în domeniul sportiv, precum şi capacitatea manageriala dovedită în activitatea sa profesională, vor conduce la rezultate foarte bune pentru clubul nostru, iar împreună cu banca tehnică şi suporterii noştri, la îndeplinirea unor obiective îndrăzneţe.

Pe termen scurt, obiectivul clubului este formarea unei echipe puternice de seniori, care să reuşească evitarea retrogradării în acest campionat şi obţinerea unor rezultate constante. În acest moment, 15 transferuri au fost perfectate, iar alte 3-4 sunt în discuţii avansate. Pe termen lung, scopul principal este atacarea primului loc în campionatul viitor, performanţă care va reflecta profesionalismul şi perseverenţa tuturor celor implicaţi. Despre toate aceste planuri de viitor şi obiectivele propuse dl. Adrian – Ovidiu Onosă îşi va prezenta viziunea în scurt timp, într-un interviu ce va fi publicat pe site-ul nostru oficial.

În încheiere, facem un apel către toţi susţinătorii acestei echipe să sprijine în perioada următoare acţiunile noastre de reaşezare cu deplin respect a numelui DACIA UNIREA BRAILA la locul cuvenit, în concordanţă cu tradiţia de peste 100 ani de existenţă, inclusiv prin susţinerea demersurilor imediate către autorităţile brăilene pentru readucerea, în cel mai scurt timp posibil, a echipei pe Stadionul Municipal, adevărata casă a acestei echipe. Este MOMENTUL MULT AŞTEPTAT AL RENAŞTERII şi VĂ AŞTEPTĂM ALĂTURI DE NOI! ÎMPREUNĂ PENTRU DACIA UNIREA, ÎMPREUNĂ PENTRU FOTBALUL BRĂILEAN!

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •