Actualitate

Întreg Biroul Electoral Municipal Brăila a fost înlocuit

Întreg Biroul Electoral Municipal Brăila a fost înlocuit

Având în vedere situația epidemiologică care s-a creat  la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 municipiul Brăila, prin confirmarea unor persoane ca fiind infectate cu COVID-19, s-a hotărât înlocuirea Președintelui și locțiitorului Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 1 municipiul Brăila.

În acest sens, în data de 24.09.2020, Tribunalul Brăila prin l-a desemnat ca Președinte al Biroului Electoral de Circumscripție nr. 1 municipiul Brăila pe domnul judecător Vasile Viorel- Președintele Tribunalului Brăila, și locțiitor al acestuia pe doamna judecător Daniela Vicol-Vicepreședinte al Tribunalului Brăila. Astfel, cei doi îi înlocuiesc pe președintele Alexandru Marius Badea, respectiv pe locțiitorul BEM, Iulia Alina Toader.

”Având în vedere faptul că ancheta epidemiologică este în curs, pentru buna desfășurare a alegerilor locale și buna funcționare a Biroului Electoral de Circumscripție nr. 1- municipiul Brăila, Președintele BEJ nr. 9 Brăila, domnul judecător Adrian Victor Vank, a recomandat partidelor politice înlocuirea reprezentanților acestora în Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 municipiul Brăila. Măsurile igienico-sanitare, la aceasta oră, se realizeaza conform prevederilor legale” se arată într-un comunicat de presă semnat de BEJ Brăila și Instituția Prefectului Județului Brăila.. 

Componența Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 1-municipiul Brăila a fost făcută publică, după primirea nominalizărilor din partea partidelor politice.

Potrivit hotărârii Biroului Electoral Județean nr. 9 Brăila: PNL a solicitat înlocuirea reprezentantului din BEM, Alina Popa, cu Viorel Gerard Jipa, Comunitatea Rușilor Lipoveni l-a înlocuit pe Valentin Barisov cu Adrian Oprea; Pro România a propus în locul lui Andrei Moraru pe Ionela Constanța Gâgâlice; ALDE – pe Andreea Șerbu în locul Iulianei Balaban; PSD – a înlocuit-o pe Meluța Drăguț cu Daniel Negoițiă; PMP – l-a înlocuit pe Gabriel Râmniceanu cu Margareta Neacșu; Uniunea Democrată Maghiară din România a înlocuit-o pe Claudia Patricia Pîrlog cu Ramona – Diana Duminică; PPUSL l-a înlocuit pe Viorel Cloșcă cu Iulia Pârlițeanu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •