Sport

Înfrângeri pe linie pentru cele 3 echipe brăilene din Liga a 3-a

Înfrângeri pe linie pentru cele 3 echipe brăilene din Liga a 3-a

Toate cele trei echipe brăilene de Liga a 5-a au pierdut sâmbătă meciurile din etapa a V-a. CS Făurei a fost singura care a jucat pe teren propriu, dar a avut unul dintre cei mai puternici adversari din seria a II-a, CS Afumați. Ilfovenii au câștigat la Făurei cu 4-1. Dacia Unirea Brăila s-a deplasat la Mangalia, unde a întâlnit pe Poseidon Limanu – 2 Mai, unde au pierdut cu 4-1. În fine, cea mai bine clasată echipă brăileană în Liga a 3-a, Viitorul Ianca a fost învinsă în deplasarea de la Mostiștea Ulmu cu 3-0.

CS Făurei nu a făcut față celor de la Afumați care conduceau cu 2-0 în minutul 5 prin golurile marcate de Mugurel Dedu în minutul 3 și Ștefan Stoica în minutul 5. Cu un minut înaintea pauzei Răzvan Avram a marcat pentru 0-3. În minutul 56 Mugurel Dedu a realizat ”dubla” și meciul era jucat. Golul de onoare al gazdelor a fost marcat de Florin Bălan în minutul 60.

Pentru CS Făurei au jucat: A. Nicoliță – G. Niță (min. 80 M. Mocanu), B. Nicoliță, V. Apostol (min. 75 Drezaliu) , S. Agache – D. Percă (min. 77 Băicoianu), G. Dragomir, F. Roată, Fl. Bălan – S. Nicoliță, A. Pușcașu.

Pentru CS Făurei urmeză miercuri, 25 septembrie, de la ora 16.30, meciul din șaisprezecimile Cupei României cu CS Mioveni.

Dacia Unirea Brăila a pierdut fără drept de apel în fața unei echipe nou promovate, Poseidon Limanu -2 Mai. Meciul de pe stadionul din Mangalia a fost dominat de echipa din Limanu, care a deschis scorul prin Gheorghe Andreescu în minutul 18. Robert Pîslaru a majorat apoi diferența cu un hat-trick realizat în minutele 28, 35 și 48. Golul de onoare al echipei antrenate de Florentin Petre a fost marcat de Marius Moroianu în minutul 78 din penalty.

Dacia Unirea Brăila a jucat în formula: R. Chirilă – V. Munteanu, Oumar Cisee, Moroianu, Yunus Fatai – V. Robu, Goupy, F. Bady, S. Cosentino – R. Cristea, Essombe. Rezerve: Mihai, Băcanu, Duțu, Sava, Mihalcea, Dobre, Sloată.

Viitorul Ianca a constatat pe propria piele că rigorile Ligii a 3-a sunt mai mari și contează foarte mult și ambiția și determinarea. Mostiștea Ulmu, tot o nou promovată, dar cu mai multă ambiție și dorință de victorie. Alexandru Gheorghe a deschis scorul în minutul 30 și la pauză scorul a fost 1-0. În finalul reprizei a doua gazdele au mai înscris de două ori prin Marian Alexandru Mihai în 75 și veteranul Costin Lazăr în minutul 85. Echipa din Ulmu a demonstrat astfel că victoria din etapa trecută cu Dacia Unirea Brăila nu a fost una întâmplătoare.

Pentru Viitorul Ianca au jucat: Mitrea – Necoară, Stănciulescu, Postolea, D. Cazan, L. Coteț, Păvălache, M. Dima, Olenic, A. Radu, Buzatu. În repriza a doua Mucuță l-a înlocuit pe Alin Radu, colniceanu l-a înlocuit pe Buzatu, Ndigwe a intrat în locul lui Dima, iar Moroșan l-a înlocuit pe Păvălache.

Chiar și după această înfrângere Viitorul Ianca rămâne în prima jumătate a clasamentului, cu 9 puncte ocupând locul 7.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •