CS Făurei a suferit o înfrângere usturătoare în meciul din etapa a 14-a din seria a II-a a Ligii a 3-a, în fața liderului la zi, ASC Oțelul Galați. Fără antrenor pe foaie și fără Bănel Nicoliță și Gabriel Niță, CS Făurei nu a făcut față gălățenilor, care s-u impus cu 11-0 (4-0)

Oțelul a deschis scorul în minutul 4. Nica i-a pasat lui Georgian Păun la 14 metri, iar acesta a șutat spre poarta lui Aurel Nicoliță, mingea lovindu-l în șold pe Drezaliu și apoi s-a dus în poartă.

În minutul 8 CS Făurei a avut o primă acțiune de atac. Boungou-Laz a centrat în careu, dar Ghiocel a respins cu capul. În minutul 13 Gavrilă a driblat trei adversari și a șutat la poartă din interiorul careului, dar portarul Nicoliță a reținut în doi timpi.  

În minutul Lungoci a trimis o pasă în adâncime pe care a urmărit-o Boungou-Laz, dar portarul Dinu a ieșit în afara careului și a respins cu piciorul. Peste 30 de secunde, Pușcau a pasat în dreapta pentru Boungou-Laz, acesta a pătruns până la marginea careului și a șutat spre poartă, dar Dinu a reținut.

În minutul 32 Nica a pasat cu călcâiul pentru Ghiocel, iar acesta a centrat în careu și Păun din 6 metri nu a mai ratat, 2-0. În minutul Farcaș a centrat de pe dreapta și Răducan a reluat din întoarcere, de la 11 metri, 3-0.

În minutul 45 Gavrilă a primit o pasă în adâncime, a intrat în careu și de la metri a trimis pe lângă portar, pe colțul lung, 4-0.

În minutul 52 Marquinhos a trimis o pasă printre doi jucători de la Făurei pentru Georgian Păun, iar acesta din 6 metri a trimis cu exteriorul, pe lângă portar, la colțul lung, 5-0.

În minutul 55 Oțelul a avut o lovitură liberă de la 23 de metri, poziție centrală. Marquinhos a executat peste zid, dar Aurel Nicoliță a scos în corner, de sub transversală. În minutul 59 Farcaș l-a faultat pe Dunca la 30 de metri, lateral stânga. Ghenciu a executat, gălățenii au respins și Dunca a șutat de la 22 de metri, însă Dinu a reținut. A fost primul șut pe spațiul porții al celor de la Făurei.

În minutul Marquinhos a pasat în stânga pentru Nica, acesta a centrat în mijlocul careului și Georgian Păun a șutat de la 8 metri și a marcat al patrulea său gol în acest meci, 6-0.

În minutul 70 Ghiocel a pasat pentru Denis Cireș, acesta a centrat în fața porții, iar George Cîrjan a reluat cu capul din 6 metri, 7-0. În minutul 72 Stoian a centrat în careu și Cîrjan a realizat dubla, trimițând în poartă din 6 metri, cu piciorul. 

În minutul 76 CS Făurei s-a apropiat de careul gazdelor și Stelică Nicoliță a șutat la colțul lung, dar mingea a fost deviată în corner. 

În minutul 81 Marquinhos l-a driblat pe Banu și i-a pasat lui Stoian în careu. Acesta a driblat un coechipier și apoi pe portarul A. Nicoliță și a trimis în poartă din 2 metri, 9-0.

În minutul 87 Neagu a șutat de la 22 de metri, lângă bară, 10-0. 

În minutul 89 Stelian Nicoliță s- luptat cu Sîrghi pentru o minge, fundașul gălățean a trimis spre propriul portar, iar Dinu a ieșit și a respins cu piciorul din fața atacantului de la Făurei.

În minutul 90 Marquinhos  a centrat de pe stânga, la prima bară, și Cirjan a trimis cu piciorul în poartă din 4 metri, 11-0.

Putea fi 12-0 în minutl 90+1, dar Aurel Nicoliță a respins cu piciorul șutul de la marginea careului expediat de Stoian.

Oțelul Galați: Dinu – Farcaș (min. 62 D. Cireș), Sîrghi, Cucu, Ghiocel – Neagu, Dobre – Gavrilă (min. 46 Marquinhos), Păun (min. 62 Cîrjan), Nica (min.62 Stoian) – Răducan (min.46 Petrache). 

CS Făurei: A. Nicoliță – Comșa (min. 63 Ojog), Banu, Drezaliu, Mocanu – Ghenciu, Pucașu, Boungou-Laz (min. 63 Petrescu), Dunca- S. Nicoliță, Lungoci. 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •