Sport

Înfrângere la scor pentru Sportul Chiscani pe terenul unei pretendente la promovarea în Liga a 2-a

Înfrângere la scor pentru Sportul Chiscani pe terenul unei pretendente la promovarea în Liga a 2-a

Partida din runda a cincea a Ligii a 3-a, seria a II-a a adus față în față pe stadionul Milcovul, pe CSM Focșani 2007 și ACS Sportul Chiscani. După un meci dominat clar de gazde, focșănenii s-au impus cu 6-0 (3-0). Gazdele au mai avut încă vreo 5-6 ocazii mari situații de gol, în timp ce oaspeții nu au reușit să trimită niciodată mingea pe spațiul porții apărate de Apenciucesei.

CSM Focșani a deschis scorul în minutul 4, după ce Taciuc a pasat din prima în dreapta, iar Negoiță, cu stângul, plasează mingea în colțul lung. În minutul 12, gazdele și-au majorat avantajul. Juncănaru a centrat de pe partea dreaptă, la bara a doua, și Lemac a trimis cu capul în colțul scurt, sub bară, 2-0.

În minutul 19, Sportul Chiscani putea reduce din handicap, dar Emanule Ion, singur cu Apenciucesei, la 6 metri de poartă, a întârziat șutul și a fost blocat. În minutul 32, la un corner de pe dreapta executat de Ghenovici, pe bara a doua, Munteanu a șutat în portarul Tunea, care a trimis în corner. Cinci minute mai târziu, la un corner de pe dreapta, executat de Ghenovici, Gorovei a șutat cu stângul, de la 16 metri, peste poarta lui Tunea.

În minutul 43 Gorovei a fost faultat în careu în lateral stânga și arbitrul Despina a acordat 11 metri pentru gazde. Ghenovici a executat și a marcat pentru 3-0, stabilind totodată și scorul primei reprize.

Repriza a doua a început tot în nota de dominare a gazdelor și în minutul 55, după un corner de pe dreapta executat de Ghenovici, Lemac a reluat cu capul din 6 metri, dar Tunea a reținut.

În minutul 70 Taciuc a intrat pe centru în careu, l-a driblat pe portarul Tunea și a inscris cu stângul în poarta goală, 4-0.

În minutul 83 Jurj a înscris cu latul din 8 metri pentru 5-0, iar două minute mai târziu, tot el a trimis mingea în poartă din 6 metri, din pasa lui Taciuc.

CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Juncănaru, Maftei, Munteanu, Mic – Negoiță (74 Ilie), Preoteasa, Taciuc, Gorovei (74 Manu) – Ghenovici (71 Stancu) – Lemac (71 Jurj).

Sportul Chiscani: I. Tunea – M. Iordache (min. 77 A. Dobre), V. Baciu, N. Zăgan, V. Gheorghe – M. Pascu (min. 60 I. Giol), S. Sima, V. Stroe (min. 60 C. Dobrin), I. Huțu (min. 60 Vortolomei) – E. Ion, Cr. Ciocan. Antrenor: Georgel Pascu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •