Sport

Înfrângere la limită pentru Viitorul Ianca în deplasarea de la CS Tunari

Înfrângere la limită pentru Viitorul Ianca în deplasarea de la CS Tunari

Singura echipă din județul Brăila care a jucat în etapa a XVI-a din Liga a 3-a în deplasare a fost Viitorul Ianca. Echipa pregătită de Laurențiu Ivan a pierdut cu 2-1 (2-1) meciul cu ilfovenii de la CS Tunari și a coborât pe locul 7 în clasament, la egalitate de puncte cu CS Popești Leordeni care are golaveraj mai bun.

Meciul de la Tunari a început sub semnul echilibrului și al prudenței în primul sfert de oră. În minutul 17 cei de la Ianca au pierdut o minge la centrul terenului, mingea a ajuns pe partea dreaptă de unde a fost centrată în fața porții, iar Liviu Godin a trimis cu latul în poarta lui Mitrea.

Gazdele au preluat inițiativa și în minutul 27 și-au mărit avantajul. Tot la o centrare pe jos, la 10-11 metri de poarta lui Mitrea, Gabriel Teodorescu a șutat pe sub portarul Mitrea și a marcat pentru 2-0. Viitorul Ianca a încercat să riposteze prin două contre, la una din ele reușind să obțină un penalty. Dima a șutat din afara careului, iar un fundaș al gazdelor s-a aruncat în calea mingiei și a comis henț. Cosmin Necoară a executat penalty-ul în minutul 45 și Viitorul Ianca a redus din handicap.

După pauză, echipa din Ianca a ieșit mai determinată și neavând nimic de pierdut a încercat să preia inițiativa, având o posesie mai bună și o dominare teritorială, dar fără să mai înscrie nici un gol până la final. Viitorul a avut câteva șanse de a egala, dar șutul de la 16 metri a lui Dima a fost prins de portar. Apoi, Necoară a trimis cu capul, după un corner, pe lângă poartă, iar pe final de meci, la o centrare de pe stânga a lui Cireașă, Moroșan nu a ajuns să lovească mingea cu capul și să o trimită în poartă.

Viitorul Ianca a început meiul în formula: Mitrea – Coteț, Preda, Necoară, Stănciulescu – Colniceanu, Cr. Irimia, M. Dima, Păvălache – Mucuță, A. Radu. În repriza a doua Laurențiu Ivan a făcut patru schimbări, introducându-i pe rând pe Al. Cireașă în locul lui Păvălache, pe Moroșan în locul lui Colniceanu, pe Buzatu în locul lui Mucuță și pe Mardale în locul lui Alin Radu.

Viitorul Ianca ocupă acum locul 7 în clasamentul seriei a II-a din Liga a 3-a, cu 25 de puncte și golaveraj 19-20. În etapa următoare Viitorul Ianca va juca tot în deplasare, la Metalul Buzău.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •