Sport

Înfrângere în ultimele secunde pentru HC Dunărea în meciul cu HC Zalău

Înfrângere în ultimele secunde pentru HC Dunărea în meciul cu HC Zalău

HC Dunărea Brăila a pierdut în ultimele secunde meciul din etapa a III-a a Ligii Florilor, cu HC Zalău. Echipa lui Neven Hrupec a egalat, prin Bojana Milic, la 26 cu 10 secunde înaintea finalului, dar zălăuancele au început rapid atacul șu au înscris prin Alexandra Severin golul victoriei cu două secunde înaintea finalului de meci.

Partida dintre HC Dunărea Brăila și HC Zalău a fost una echilibrată, în care ambele echipe au condus pe tabela de marcaj în mai multe momente ale jocului.

Brăila a marcat primul gol al meciului în minutul 3, prin Jovana Sazdovska, pentru ca în următorul minut echipa din Zalău să înscrie de două ori, prin Severin și Dindiligan. HC Dunărea a revenit la conducere în minutul 9, scor 3-4, iar în minutul 11 Udriștioiu a marcat pentru 4-6. De la 5-7 în minutul 15, echipa din Zalău a ajuns să conducă cu 12-8 în minutul 26, aceasta fiind cea mai mare diferență de scor între cele două echipe în acest meci. În ultima secundă a primei reprize Sazdovska a marcat pentru 14-12, rezultatul primelor 30 de minute de joc.

În repriza a doua Brăila a marcat rapid primul gol, tot prin Sazdovska, iar în minutul 32 Udriștioiu a egalat la 14. Brăila a revenit la conducere pe tabela de marcaj în minutul 41, scor 17-18, după două goluri marcate de Dmitrovic, dar echipa brăileană nu a reușit să se distanțeze la mai mult de un gol. În minutul 49 Zalăul a revenit în avantaj pe tabela de marcaj, scor 23-22, și apoi au avut chiar două goluri avans, 25-23 și 26-24.

Finalul a fost dramatic pentru că mai era mai puțin de un minut de jucat și echipa lui Tadici conducea cu două goluri. Sazdovska a marcat pentru 26-25 când mai erau 49 de secunde de joc. Zalăul au ratat atacul și cu 10 secunde înaintea finalului Bojana Milic a egalat la 26. Echipa din Zalău a repus rapid și Alexandra Severin a pătruns în forță și a aruncat în stânga lui Nenezic, marcând golul victoriei fetelor de la Zalău, 27-26 (14-12).

Pentru HC Zalău, considerată gazdă a meciului, au marcat: Dindiligan -12 goluri (2 de la 7 m), Severin -7, Mouna Jazi -3, Mitrache -2, Ivan -1, Mihart -1, Lazea -1.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Sazdovska – 6 goluri, Dmitrovic -6 (1 de la 7 m), Udriștioiu -5 (1 de la 7 m), Zamfirescu -4, Tiron -4, Milic -1.

Următorul meci al Dunării Brăila va fi duminică, 1 noiembrie, de la ora 19.15, cu Rapid București.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •